Şimdi Ara

HP PAVILION DV9580ET aldım sizce nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anlayamadım vistayı neden istemediğinizi bende kullanıyorum biraz acaleci davranmayın bence bende de vista home var ve ilk defa orjinal bi sistem kullanıyorum internette biraz araştırdım şuan vistayı son derece hızlı kullanıyorum ve raminde yalnızca % 25 kullanıyor şuan bir çok özelliğini kapatmak mevcut bu vistanın bence acele etmeyin makinanızada kıymayın bundan dolayı
  • artık makinam açılmıyor servise götürdüm onlarda hp ye göndermişer recovery kuruluyormuş makina açılmıyormuş işe bak ekranda err2err3 diye bir hata çıkmıştı acaba önemli birşey midir arkadaşlar bilgisi olan var mı
  • evet sonunda bende bugun 9580 aldım..biraz pahalıya geldi ama olsun:=)))neyse yarın ilk denemelre başlayacagım..arkadaşlar kullanıcı varsa 9000 serilerinden biir yerde toplanalım yahu böyle olmayacak..

bu arada bu makinede HDMI çıkışı yok sanıyordum ..HP.com.tr de yazdıgına göre varmış..bakalım yarın makine elimde olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldspice -- 19 Eylül 2007; 1:08:04 >
  • var kardeş rahat ol
  • ewet uzun zaman ardan sonra tam 3 aylık hasret bitti ve bende 9580 kullanıcısı oldum..guzel makine..tuttum makineyi..tek kötü yanı vista..hiç alışılmadık gelioyor:((
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile355

İşlemci Core 2 Duo T7300 (2.0Ghz) Ön Bellek 2MB
    Yonga Seti Intel i945GM
    Ekran 17� TFT WXGA High-Definition BrightView (1440 x 900)
    Bellek 1024MB DDR2 667(2x512)
    Max Bellek 2GB
    Sabit Disk 240GB 5400 SATA
    Optik Sürücü DVD+/-RW SM LS
    Grafik Kart Nvidia GF 8600 256MB atanan 511MB toplam
    Infrared var
    S-Video var
    Seri Port 4
    USB var
    FireWire yok
    6''sı bir arada Medya Okuyucu var
    Slots "1 Type I/II 32-bit card bus (also support 16-bit) 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34) "
    Boyutlar 28.2cm (L) x 39.7cm (W) x 3.8cm(min)/4.6cm(max) H
    Ağırlık 3.70kg
    56K/NIC var
    Kablosuz İletişim Intel® PRO/Wireless 3945ABG Wireless LAN
    Bluetooth var
    Pil Ömrü 2.5 saat
    Garanti 2 yıl
    İşletim Sistemi VISTA premium + Works

Herkese selamlar ASUS F3SV ACER 5920G derken bunu aldım santa roza ve 17'' olması beni etkiledi ama tabiiki en önemlisi fiyattı 2.000 ytl ye aldım bu bilgisayarı ve 10 taksit yaptırdım kredi kartına nasıl diye sormayın uzun hikaye çünkü şimdi affınıza sığınarak sormak istediğim birkaç şey var.
    1: HP hiç düşünmüyordum aslında ben ama böyle bi fayat olunca aldım.hiç düşünmememin sebebi de sanıyorum çok sorunlu olduğunu düşünmem beni buna düşündüren de siz ve sizin gibi arkadaşların yaşadığı sorunlar peki gerçekten bu HP sorunlu makina mı ?
    2: bilgisayarı değerlendirecek olursak ekran kartı gt değil ve a/g/n draft n kullanılmamış bu çok eksi midir.
    3: bu benim ilk notebook alışım ve içinden hiç cd çıkmadı ne driver nede başka bişey bu normal mi ?

hdd 5400 rpm 7200 olsa güzel olurmuş.
    bence çok ağır(benmki 2.43 gr bunu bilezor taşıyorum)
    wireless güzel
    945 chipsetini ben beğenmiyorum (kendi yorumum)
    pil ömrü sanırım daha düşük olacaktır
    ve son olarak web-cam sanırım akşam msn de cam açınca fikrrin değişecek
    içinde cd çıkmaması hp ye göre normal başlat programlar kurtarma diski oluşturma bölümünden diski senin oluşturman gerek.
    1 defa cd oluşturmana izin verilecek.
    cd oluşturmadan forma atarsan driverler için 50$ ödeyeceksin sanırım
    cd yi bian önce oluştur oluştururken pil+batarya takılı olsun
    ben hp den çok memnunum. her leptop kullanıcısının sorunları vardır. bunları donanım haberde de fazlaca bulursun
    hayırlı olsun gönül rahatlığıyla kullan

arkadaşım bende birkaç şey sormak istiyorum:
    kumandası yanında var mı
    webcamı akşam denedin mi
    pilin kaç saat gidiyor

• walla benim ilk izlenimler çok iyi..zaten webcamı akşam kullandım oldukça iyi durumdaa..hatta netlik ve parlaklığı düşündüğümden ii..
    şarj ; ekran buyukluğu ve çok yoğun kullanım yaptıgımdan dolayı 2.5 satt civarı...bir tek vistaya alışmada zorluk çekiyorum o kadar bunun dışında başka bişi yok...bende HP den memnunum bu yuzden bu benim 3.pavilion oldu.i

birde söylediklerine şöyle cevap vereyim..7200rpm olsaydı hayır daha ii olmazdı bilakis notebook amacından biraz daha sapardı hala notebooklarda pil derdi varken böyle buyuk pil isteyen hdd şu an için hala kullanışlı değil..belki yakın zmaanda:)

chipset daha onceden de söylediğim gibi 945 diil 965PM chipsettir..
    recovery almak zorundasın..bu saadece HP ye özgü değil..bir de recovery yapmadan format atarsan 50$ ödeyeceksin die bir lafı ilk senden duydum..tüm driverları internette mevcut bedavadan neden verilsinki o kadar para?

NOT:kumandası yanında mevcut..

sağlıcakla kal..:)

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimcan06

quote:

Orjinalden alıntı: reptile355

İşlemci Core 2 Duo T7300 (2.0Ghz) Ön Bellek 2MB
    Yonga Seti Intel i945GM
    Ekran 17� TFT WXGA High-Definition BrightView (1440 x 900)
    Bellek 1024MB DDR2 667(2x512)
    Max Bellek 2GB
    Sabit Disk 240GB 5400 SATA
    Optik Sürücü DVD+/-RW SM LS
    Grafik Kart Nvidia GF 8600 256MB atanan 511MB toplam
    Infrared var
    S-Video var
    Seri Port 4
    USB var
    FireWire yok
    6''sı bir arada Medya Okuyucu var
    Slots "1 Type I/II 32-bit card bus (also support 16-bit) 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34) "
    Boyutlar 28.2cm (L) x 39.7cm (W) x 3.8cm(min)/4.6cm(max) H
    Ağırlık 3.70kg
    56K/NIC var
    Kablosuz İletişim Intel® PRO/Wireless 3945ABG Wireless LAN
    Bluetooth var
    Pil Ömrü 2.5 saat
    Garanti 2 yıl
    İşletim Sistemi VISTA premium + Works

Herkese selamlar ASUS F3SV ACER 5920G derken bunu aldım santa roza ve 17'' olması beni etkiledi ama tabiiki en önemlisi fiyattı 2.000 ytl ye aldım bu bilgisayarı ve 10 taksit yaptırdım kredi kartına nasıl diye sormayın uzun hikaye çünkü şimdi affınıza sığınarak sormak istediğim birkaç şey var.
    1: HP hiç düşünmüyordum aslında ben ama böyle bi fayat olunca aldım.hiç düşünmememin sebebi de sanıyorum çok sorunlu olduğunu düşünmem beni buna düşündüren de siz ve sizin gibi arkadaşların yaşadığı sorunlar peki gerçekten bu HP sorunlu makina mı ?
    2: bilgisayarı değerlendirecek olursak ekran kartı gt değil ve a/g/n draft n kullanılmamış bu çok eksi midir.
    3: bu benim ilk notebook alışım ve içinden hiç cd çıkmadı ne driver nede başka bişey bu normal mi ?

hdd 5400 rpm 7200 olsa güzel olurmuş.
    bence çok ağır(benmki 2.43 gr bunu bilezor taşıyorum)
    wireless güzel
    945 chipsetini ben beğenmiyorum (kendi yorumum)
    pil ömrü sanırım daha düşük olacaktır
    ve son olarak web-cam sanırım akşam msn de cam açınca fikrrin değişecek
    içinde cd çıkmaması hp ye göre normal başlat programlar kurtarma diski oluşturma bölümünden diski senin oluşturman gerek.
    1 defa cd oluşturmana izin verilecek.
    cd oluşturmadan forma atarsan driverler için 50$ ödeyeceksin sanırım
    cd yi bian önce oluştur oluştururken pil+batarya takılı olsun
    ben hp den çok memnunum. her leptop kullanıcısının sorunları vardır. bunları donanım haberde de fazlaca bulursun
    hayırlı olsun gönül rahatlığıyla kullan

arkadaşım bende birkaç şey sormak istiyorum:
    kumandası yanında var mı
    webcamı akşam denedin mi
    pilin kaç saat gidiyor

verdiği cvplar için tşk ederim bende sana cevap vereyim
    kumandası var kardeş ufak kibar bişey ve kullanışlı
    web cam sadece akşam deniyebiliyorum zaten çalıştığımdan dolayı ve gerçekten çok güzel ve çok net kamerası pil 1,5 saat gibi gidiyor zannedersem ama tam olarak ölçmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile355 -- 20 Eylül 2007; 14:29:03 >

• Arkadaşlar helen aranızda Xp ye donmek isteyen varsa işte driverları:)))

yalnız öncelikle Hp den almış oldugum maili ve driver listesini okumanızı tavsiye ederim..sonradan bir yanlışlık olmasın

MESAJ ŞUDUR:

"Ben Kaan, almış olduğunuz ürün ile ilgili olarak size yardımcı olmaya calışacağım.

Çalışma ihtimalleri sorunsuz ve %100 olmamakla birlikte aşağıda cihazınızla uyumlu bazı sürücüler önerebilirim.

Deneme yapmadan önce kurtarma DVD lerinizi oluşturmanızı ve önemli bilgilerinizin yedeklerini almanızı öneririm.

Size tavsiyem tabiiki sürücülerin internet sitesinde ve kendi sayfasında yayınlanmasını beklemenizdir. Sunulup sunulmaması yada tarih konusunda elimizde herhangi bir bilgi yoktur.

Chipset
    sp35677.exe

965 chipset vga
    sp36411.exe

UAA Bus Device Model
    sp32646.exe

ses
    sp36720.exe

HP Wireless Assistant
    sp35333.exe

Touchpad
    sp35444.exe

Bluetooth
    sp32883.exe

Kart okuyucu
    sp33413.exe

ethernet
    sp30999.exe

wireless-1
    sp36684.exe

wireless-2
    sp36414.exe

Modem
    sp35743.exe

HP Quick Launch Buttons
    sp34796.exe

Fingerprint (parmak okuyucu)
    sp32869.exe

"

bu listedeki exe leri bulup format işlemini %100 guvenli olmasada deneyebilirsiniz!!yalnız ben bu hafta işlerimden dolayı hemen deneyemecegim..haftaya mutlkaa denerim..eger format atabilen olursa çok ii olur..bu mesaj HP teknik destek muhendisi kaan bey tarafından gonderilmiş bir mailden ALINTIDIR...

• umarim laptopundan memmunsundur bende almak uzereyim ama sizi biraz kiskandiracak fiyattan alicam(amerikada olmain faydalari) laptopu hp nin kendi sitesinden ozel olarak yaptim, ama secenekler sinirli mesela 8600gs var ama gt yok... fiyat ise kargo vergi hersey dahil 1150 dolar yani 1450ytl falan.. ozellikler ise soyle:
    HP Pavilion dv9500t customizable Notebook PC (17 inch)
    RL653AV
    – Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit)
    – Intel(R) Core(TM) 2 Duo processor T7500 (2.20 GHz, 4 MB L2 Cache, 800MHz FSB)
    – 17.0' WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1440 x 900)
    – 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
    – 256MB NVIDIA GeForce 8600M GS
    – HP Imprint (Radiance) + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone
    – Intel(R) PRO/Wireless 4965AGN Network Connection
    – 240GB 5400RPM SATA Dual Hard Drive (120GB x 2)
    – SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
    – No TV Tuner w/remote control
    – High Capacity 8 Cell Lithium Ion Battery
    – Microsoft(R) Works 8.0
    – HP Home & Home Office Store in-box envelope
    VERGI DAHIL 1150 DOLAR

anakartin ne oldugunu bilmiyorum yazmiyor sitesinde.. almakta kararsizdim ama yazilanlari gorunce ve fiyati gorunce almaya karar verdim..
    ne dersiniz hp dv9500 serisi almaya deger mi??

• bence deger ben 2550 ytl verdim ama pişman değilim..17" kullandıktan sonra 15,4 sanırım bir daha donmem gibi:))rahat notebook..yalnız benim pc açılırken sğrekli olarak CD-Roma ugruyor..boot CD-Rom değil ama her defasında "ıırrrrgghhhh" die bir ses gelior..nasıl benzetme yaptım ama:))..acaba cd-romdan ses gelen var mı?onun dışında herşey gayet ii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldspice -- 30 Eylül 2007; 16:17:57 >
  • kesinlikle katılıyorum 17'' etn sonra 15,4 dönülmez bence bide seyahat ederken kullanmıyorsan tek kelime ile 17'' bende cd romdan ses geldiğini sanmıyorum gerçi çok dikkatte etmedim ama şuan işyerindeyim akşama gidince dikkat edeyimde yazarım tekrar buraya. bu arada bende şöyle bi sorun var webcam mı bazen görmüyor alet görüntülü konuşma yapıyorum ve daha sonra kapatıyorum tekrar açmak istiyorum ama bu sefer takılı webcam yok diyor daha sonra hp nin ingilizce sitesine girdim ve sp34746-sp35414-sp33544 driverları yükledim kısmen sorunum çözüldü sayılır 1 haftadır sadece 1 kere webcamı görmediği oldu başka bir çözüm bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  • Win XP kurmaya açlıştığımda Win kur sabit disk bulunamadı hatası veriyor.Yani satayı görmüyor masaüstü pc de disket ile hallediyorduk bunda nasıl yapıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyHero -- 1 Ekim 2007; 11:58:38 >
  • arkadaslar bence de vista hakkinda cok cabuk karar veriyorsunuz.. sistemi yavaslatmadigi surece vista alisildiginda cok kullanisli bir hale geliyor.. ayrica geriye uyumluluk oldugundan haric tum oyun ve programlar calisiyor bende su ana kadar.. umarim sorun cikarmaz tekrar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fromelf

umarim laptopundan memmunsundur bende almak uzereyim ama sizi biraz kiskandiracak fiyattan alicam(amerikada olmain faydalari) laptopu hp nin kendi sitesinden ozel olarak yaptim, ama secenekler sinirli mesela 8600gs var ama gt yok... fiyat ise kargo vergi hersey dahil 1150 dolar yani 1450ytl falan.. ozellikler ise soyle:
    HP Pavilion dv9500t customizable Notebook PC (17 inch)
    RL653AV
    – Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit)
    – Intel(R) Core(TM) 2 Duo processor T7500 (2.20 GHz, 4 MB L2 Cache, 800MHz FSB)
    – 17.0' WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1440 x 900)
    – 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
    – 256MB NVIDIA GeForce 8600M GS
    – HP Imprint (Radiance) + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone
    – Intel(R) PRO/Wireless 4965AGN Network Connection
    – 240GB 5400RPM SATA Dual Hard Drive (120GB x 2)
    – SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
    – No TV Tuner w/remote control
    – High Capacity 8 Cell Lithium Ion Battery
    – Microsoft(R) Works 8.0
    – HP Home & Home Office Store in-box envelope
    VERGI DAHIL 1150 DOLAR

anakartin ne oldugunu bilmiyorum yazmiyor sitesinde.. almakta kararsizdim ama yazilanlari gorunce ve fiyati gorunce almaya karar verdim..
    ne dersiniz hp dv9500 serisi almaya deger mi??

Bu kadar ucuza mal edebiliyorsanız bir şekilde türkiyeye getirip gayet güzel fiyatlara satabilirsiniz. buradaki o özellikteki laptoplar en ucuz yerde 2.5 milyardan başlıyor. biz ikinci elleri dahi o fiyata alamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 2 Ekim 2007; 15:08:22 >

• merhaba arkadaşlar şu anda size hp pavilion 9580 et +ms xp profession kurdugumu söylemek istiyorum..şu anda xp ye geçtim..vista 2 hafta kullandım ne yazıkki olumsuz duruşum hala devam ediyor vistaya karşı..isteyen olursa xp ye geçiş konusunda yardımcı olabilirm..birkaç gune kadar yazarım foruma gecmek isteyen olursa..
  • kardeş alırken garanti durumunuda bi iyi araştır malum zaten hp sorunlu makina garanti uluslar arası olsun
  • reptile355
    ben HDMI + Numpad + Core2Duo Santa Rosa + DX10 + 2048mb Ram bu özellikleri bir araya toplayan bi notebook arıyorum

iki sorum olcaktı sana,

Bu hp ye en az üstündeki kadar kaliteli 2gb ram taktırmak ne kadara mal olur ve
    bu benim için gerçekten önemli, üniversiteye giderken vs çoğunlukla yanımda taşımam gerekebilir, 3.5 kg~civarı galiba çok sorun oluyo mu taşımak?
    normal 2.8~ kiloluk 15.4 lerle ağırlık farkı hissediliyor mu?

Şimdiden teşekkürler
  • * 1 kg çok sorun teşlik edeceğini sanmıyorum kardeş malum millet buzdolabı çıkarıyor 5. kata ( bende çıkarmıştım )
    * ben aynen 2 gb ram taktım 2*1 gb şeklinde zaten 2 slot var 70 erden 140 ytl kington ddr2 667 mhz ram aldım benden çıkardıklarımıda birini bir arkadaşıma diğerinide başkasına taktım onlarım 1 gb idi ramlari 1,5 oldu izmirde oturuyorum bilgisayarcı arkadaşada sormuştum 35 ytl'ye alırım demişti bir tanesini yani satarsan 2 sinide 70 ytl falan mal olur sana
  • 9580 et aldım vista kurmak istiyorum ama backup bölümü silinmiş acaba elinde olan varmı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.