Merhaba; Bilgisayar toplama listemi hazırlarken hepsiburada.com'da bu bilgisayarı gördüm özellikleri fiyatına göre çok iyi gibi geldi.Akşam siparişimi vericem fakat sizlere danışiyim dedim.Fakat bunda notebook yazıyor.Notebook Ufak Bilgisayarlar değilmi?
Tip Notebook İşlemci İşlemci çeşidi Intel Core i5 İşlemci hızı 2.4 GHz L2 cache 3 MB Hafıza Bellek boyutu 6 GB Bellek çeşidi DDR3 Ekran Ekran boyutu 15.6" Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran kartı çeşidi Adanmış 3D görüntü Hayır HDD Hard disk çeşidi HDD Hard disk boyutu 750 GB Hard disk dönüş hızı 5400 rpm Veri transferi Wifi /Kablosuz internet Evet Bağlantılar USB port sayısı 3 VGA (D-sub) çıkışı Var DVI port Hayır HDMI çıkışı Evet DisplayPort çıkışı Yok Kulaklık çıkışı Evet Batarya Batarya hücre sayısı 6 Ek özellikler Ses adaptörü Evet Kart okuyucu Var Ağırlık 2.55 kg
ufak olanlar netbook diye geçiyor bu notbook ..
Peki nasıl bir bilgisyardır bilgisi olan varmı bu arada sipariş ettim beklemedeyim.
Fiyatı yüksek. Aynı paraya ekran kartı daha iyi laptoplar alınabilirdi.
bence gayet güzel, ben HB'den 100 lira hediye çeki kampanyası ile aldım 1170e geldi.İşimi görüyor, ada klavye tarzıda eski acer'den alışkanlık olduğu için hoşuma gidiyor bozmuyor yani beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme