Şimdi Ara

HP PAVILION G6-2102ET B8G80EA iyimi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
10.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer ısınıuyorsa varya yerim sizialacağım bugün
  • arkadaşlar şuan işletim sistemi yükleniyor klavye 10-20 dakkaya ısınmaya başladı bu normal mi :S
  • Valla arkadaşlar an itibariyle Lenovo z580 ile bu model arasında gidip geliyorum..
    Z580 cok bilinen bi model fakat ekran kartı g630, hp deki karta nazaran daha kötü oldugu ıcın ve aradada 50tl fark oldugu icin (HP=1250,Lenovo=1300) Bilemedim valla bu marka laptopu kullananlar yorum atarsa bizde aydınlanalım
  • buradan incelememi okuyabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_67429565/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: twm

ürünü aldım kurdum wn7 64 direverlar falan kesinlikle ısınma sorunu yok hp sonunda çözmüş bu problemi, 3 saat full + full de black ops oynadım hiç sıkıntı yok ama işte masaüstüne youtube da yada video izlerken mavi ekran verdi 3-5 driver kurdum eski yeni olmadı bir türlü.

hp merkezle görüştüm bi kaç yazılım daha verdiler yine düzelmedi, geri verdim şimdi yenisini gönderecek sanal marketim, bakalım bekliyorum şimdilik.

Yalnız değinmek isterim inanılmaz iyi performans var makinada ve ısınma sadece çok zorladığında az bişey oluyor , günlük hayat kullanımında sıkıntı yaratmaz kesinlikle.

@sonofisiris
    hocam sende mavi ekran sıkıntısı oldu mu?
    fn tuşu bende hep çalışıyordu hiç bir driverı kurmadan bile sesi açıp kapatabiliyordum bile, win7x64 Msdn kurdum ben.
    Bende uyumsuz olan yazılım sadece hp coolsense idi çalışmayan, sende?

hayırlı olsun.

vlc playerda bir kez mavi ekrana düştü. bunun dışında bir daha karşılaşmadım.

cool sense bendede çalışmıyor. fn tuşunu bir şekilde hallettim ancak bende bilmiyorum nasıl yaptım. makina performans olarak oldukca tatminkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: twm

dediğim gibi benim ekran kartı sıkıntılıydı iade edip değişim aldım şu an hiç sıkıntı yok, net frame yoktu içinde sanırım 4.0 ı indirip öncesinde kurmuştum ben.
    http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst129betadriver.aspx

Burdaki driver ı kurdum ben 12.9 beta performansı cidden etkiliyor.
    @horrorshow
    bende de 5.9 çıkıyor 4gb ile bilemiyorum ki ama yarın elimde 2103 et gelicek aynısının 8gb ram ve 750hdd olanı ondaki derecelendirmeyi yazarım yarın akşama istersen
    hp coolsense halloldu sağolasın.

hocam coolsense olayını nasıl hallettiniz?

• hp framework kurman gerekiyor öncesinde hp sitesinde ara yada direk google a yaz kur onu sonra coolsense yazılımı kuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

bu ürünü alalı bir hafta kadar oldu.

ısınma problemi kesinlikle yaşamadım crysis oyununu full çözünürlükte 1 saat kadar oynadım herhangi bir performans düşmesi yaşamadım.

ürünün benim gözüme çarpan eksileri.

kendi sitesinde sadece win7 64 bit driverları mevcut ve driverların %60 ı uyumsuz türlü türlü hatalar veriyor.
    fn tuşunu saçma sapan driver ve yazılım çözümleri yüzünden halen aktif edemedim.
    klavyedeki yukarı aşağı tuşu bir garip 1 cm x 1cm kadar ancak var.
    cd sürücünün kapağı cok dandik.

artıları
    oldukça performanslı ve cok şık bi ürün.

aynen katılıyorum sitedeki driverler uyumsuz ve çok sorunlu
    fn yi bnde kullanamıorum
    yön tuşları pes ve nfs gibi oyunlar da çok sıkıntı aşırı ufak numerikdeki 0 ve shift tuşunu öküz gibi yapmışlar yön tuşunu küçültmüşler saçmalık ..
    dvd sürücüsüde çok dandik ..

bide bunların haricinde radeon hd 7670m ekran kartı var ancak bazı oyunlarda ekran kartını görmüyor ..

ayrıca pc nin herhangi bir ısınma sorunu yok rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz..

Sorun :
    bazı oyunlarda ise değiştirilebilir grafiklerden ayarlıyorum yüksek performansa pencereyi açp kapayınca geri atanmamışa dönüyor uygula dedıgım halde ve oyunlarda kasmalar oluyor bu soruna bi çözüm öneriniz varsa çok iyi olur ..

• arkadaslar bende alalı 3 gun falan oldu

tum driverları yukledim ancak 2 sorunum var

1. varsayılan ekran kartı olarak intel onboard ı goruyor harici ekran kartını algılamıyor driverlar kurulu olmasına ragmen bunu nasıl yapabilirim?

2. si şarj etmiyor alet %24 de takıldı

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alib

arkadaslar bende alalı 3 gun falan oldu

tum driverları yukledim ancak 2 sorunum var

1. varsayılan ekran kartı olarak intel onboard ı goruyor harici ekran kartını algılamıyor driverlar kurulu olmasına ragmen bunu nasıl yapabilirim?

2. si şarj etmiyor alet %24 de takıldı

teşekkürler...

şarj sorunu adaptörden kaynaklanıyor muhtemel bnde yeni almıştım adaptöründe ufak bi sorun wardı birkaç uğraşla düzeldi..

ancak oyunlarda fln varsayılanı intel görüyor birde ccc den ayarlarında dinamik ayarlarında oyunların exelerını seçip yüksek performans diyoruz ..

bazı oyunlarda ayarlar aktif oluyor kasma olmuyor ..

bazı oyunlarda ise kasmalar mevcut pencereyi tekrar açtıgımda az önce yüksek performansı seçtıgım yer atanmamış olarak gözüküyor yardımcı olabilecekler varsa çok iyi olur çok makbüle geçer bu pclerin kullanıcıları bu konulardan mağdur durumda :(:(:( ...

• ne yapacaz adaptoru kardes kac defa soktu taktım olmadı

destek hattını mı arıcaz ne yapalım?? ekran kartına da gıcık oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alib

ne yapacaz adaptoru kardes kac defa soktu taktım olmadı

destek hattını mı arıcaz ne yapalım?? ekran kartına da gıcık oldum

ben adaptörü değiştirdim eskisininde içini açtıgımda ufak bi temazsızlık vardı seninkindene gibi sorun vardır bilmiyorum ancak ekran kartı sorununa kesin bi çözümü olanlar paylaşırsa çok sevinirim ..

Sorun :
    bazı oyunlarda ise değiştirilebilir grafiklerden ayarlıyorum yüksek performansa pencereyi açp kapayınca geri atanmamışa dönüyor uygula dedıgım halde ve oyunlarda kasmalar oluyor bu soruna bi çözüm öneriniz varsa çok iyi olur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakpc -- 2 Kasım 2012; 23:57:00 >
  • bi kaç uzman arkadasla gorustum ancak uygulamanın duruma gore kendisinin seçtiğini soylediler bazı arkadaslar da yukarıda özetlemişler zaten tum notebooklarda boyleymiş.
    ama benim mantıgıma gore ters windows da gizli bir yerlerde vardır ayarı mutlaka. ozaman neden harici vga lı laptop alalım ki değil mi
  • fn tuşunu biosta action key yada benzeri isimde bir dizini değiştirerek hallettim.

oyunlarda sıkıntı yaşayanlar

1- .net framewokun kurulu oldugundan
    2- ekran kartı driverların aygıt yöneticisinde sorunsuz göründüğü
    3- değiştirilebilir grafikten oyunun exe sini gösterdiğini
    4- laptopun o anda fişe takılı oldugunu kontrol edip bir kez daha kontrol etsin

ki ilk 3 seceneği yapmış olmama ragmen 4. atladıgım icin siyah ekran yada ekran gidip gelme vs. yapıyordu. zırt pırt fişle uğraşmamak için. güc seceneklerinden prize takılı ve bataryada yüksek performanslı ekran kartını secenerek bu sıkıntılardan kurtulabilirsiniz.
  • pili çıkarın 1-2 dk sonra tekrar takın şarj sorunu çözülecektir. şarj esnasında adaptör girişinin yanındaki ışığın rengi de turuncuya dönecektir.
  • pes2013 intel HD grafik kartını görüyor. bir türlü amd ile çalıştıramadım oyunu. Ayarları minimuma düşürmek zorunda kalıyorum. Böyle bir bilgisayarda pes2013ü full detaylarda oynayabilmem gerekmiyor mu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.