Şimdi Ara

HP PAVILION G6-2204ET hakkında görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. HP PAVILION G6-2204ET almayı düşünüyorum, ürünü kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Isınma sorunu falan var mı?

• Alternatif olarak aynı donanıma sahip ; asus k55vj ve lenovo z580 gibi ürünler düşünülebilir. Bu modeller daha çok öneriliyor.
  • k55vj'nin freedos'u bile bu bilgisayardan pahalı.. ben de bundan almayı düşünüyorum, fikirlerinizi nelerdir?

Linki:

http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-g6-2204et-c0y45ea-8gb-notebook-urun8619.html
  • ebrarbilgisayar da k55vj nin freedosu daha ucuz. 1300 küsür tl ye satılıyor. Hp g6 pek önerilmiyor forumda. Kasa kalitesine ve soğutma performansına pek iyi değil deniliyor. İlk başlarda soğutma iyiymiş ama ilerleyen zamanlarda soğutma performansı baya bir düşüyomuş. O yüzden pek önerilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerini beğendiğim bilgisayarlar hep freedos çıkıyor, bu bilgisayarlara windows işletim sistemini sonradan yükletmek pahalı bir işlem mi? Bir de, orijinal mi yüklemem gerekiyor kesin olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumcumumcu

Özelliklerini beğendiğim bilgisayarlar hep freedos çıkıyor, bu bilgisayarlara windows işletim sistemini sonradan yükletmek pahalı bir işlem mi? Bir de, orijinal mi yüklemem gerekiyor kesin olarak?

İşletim sistemini kendin yükleyebilirsin ya da herhangi bir bilgisayarcıdan da yükletebilirsin. Orjinal win7 ler 200 tl den başlıyor. Orjinal yüklemesen de sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.