Şimdi Ara

Hp Pavilion G6 2204st

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne Oldu?: Cihazımı (Harici Ekran Kartı arızalı olduğu için) Uma yapılmış olarak kullandım geçen ay cihazın bataryası bitik olduğu için yanlışlıkla kablosu çıktı ve elektrik kesintisi oldu. Daha sonra bir daha görüntü gelmedi cihaza ve benim ilk şüphelendiğim şey biosunun uçmasıydı velevki bulduğum biosları denediğimde hepsinde görüntü alabildim fakat cihazı bir türlü windows başlatılıyor ekranından sonrasına taşıyamadım.

Cihazla ilgili sorunum: Şu anda cihazı açarken Windows ekranında tam başlatırken donuyor ve kalıyor, USB (Klavye, Mouse, Flash Bellek) Çalıştıramıyorum tahminimce bios versiyonu çok eski olduğu için(Başka Bios attığımda çalışıyorlar çünkü).Şu anlık durum bu, diğer attığım Bioslarda bios ekranında donuyordu yada windows başlatılıyora hiç gelmiyordu. Bu en son attığım F05versiyon da windows ekranına kadar geliyorum fakat bu seferde orada donuyor. Benim tahminimce cihazın orjinal biosunu bulamadım ve mümkün olursa elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir, sorunun başka bir şeyden kaynaklandığını düşünürseniz yazın lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Yapılan işlemler: Uma yapıldı, 10dan fazla Bios denedim, şuan en son yazdığım bios F05 versiyon çok eski Legacy/UEFI ayarı dahi yok. Ec Bios Denendi sonuç aynı. Anakart Üzerinde 5v 3.3v 1.5v alıyorum. Wireless Kart yuvasından da 3.3v alıyorum. Farklı RAM ve İşlemci Denenmiştir.

HP Pavilion G6 2204ST
    PCB Kodu: da0r33mb6f0 rev f
    İ5 3210m UMA ENABLE

Hp Pavilion G6 2204st

• Aynısı başıma gelmişti bende sorun işlemciydi.
  • serusvon S kullanıcısına yanıt
    başka bir işlemci daha deneyeceğim şimdi
  • raksedenadam R kullanıcısına yanıt
    Sonuç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion dv6-2134et 709$+kdv
    15 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-1375ET 899$+KDV
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.