Şimdi Ara

hp pavilion g6-2277 et yavaşlama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şimdiden teşekkürler cevaplar için.

sorunum şu hp pavilion g6-2277et kullanıyorum son 2 aydır falan oyun oynarken film izlerken laptop ı oynatırsam birden aşırı derecede oyunlar kasmaya donmaya başlıyor bi 1 dk falan devam ediyor eskiden yoktu.

ve yine oyun pes 2013 ü bile kasmaya başladı ekran kartını güncelledim.

anlamadığım şekilde geç açılmaya da başladı. norton internet sequrity kullanıyorum virüs bulmuyor dedim bi combofix yapalım w8 de combofix çalışmadı falan ?

enteresandır bir çözüm bulamadım . (i5 3. nesiil işlemci 4 gb ram 1 gb ati radeon 7670m ekran kartı) (kasan diğer oyun hitman absolution)

• ısınıyor olabilir virüs falan girmiş olabilir bende g6 kullanıyorum bende çalıştıramadım combofix'i ne yazıkki.
  • çözüm için önerilerinizi beklemek ne zormuş :D
  • bende aynı makinadan kullanıyorum kardesım format atmanı istiyor makina bi öyle dene ama C ve D sürüsücüsünü silmeni isticek format atabilmen için win8 kullanıyorsan eğer.yada kasayı kompe aç ve temizle combofix çalışmıyor evet ama ccleaner dene birde.
  • Çok fazla ısınıyor olabilir, içerdeki fan tozlanmış olabilir, garantisi varsa servise gönderip bir genel bakım temizlik vs yaptırmanı tavsiye ederim
  • Luz. kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:48:59 >
  • şarj adaptörü takılı kullan oyunlarda, birde recovery yap derim bir sorun kalmaz.
  • format fan temizlemesi falan hepsi yapıldı ama eski performans hala yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.