Şimdi Ara

HP Pavilion g6 Batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptopu alalı 1 yıl oldu bataryayı hp supportda test ediyorum fakat sorun göstermiyor. Ama çok kısa sürüyor 1 saat 10 dakikada bitiyor. bunu alırken bataryada hp batarya konusunda sorun etmeden yeni batarya gönderiyor demişti satış danışmanı. bunun için ne yapmam gerek tecrübesi olan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi?
    birde bataryayı düzeltmek için ne yapabilirim. teşekürler.

• bataryanın ömrü azalmıştır.benimde laptopum 11 aylık 1 saat şarjı gidiyor.ilk zamanlarda 3 saate kadardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer laptobunuz Yüksek Performansa ayarlıysa onu Dengeli yapın. Bu yöntemle bataryanın bitme süresini biraz uzatabilirsiniz. Bataryanın ömrünün uzun olmasını istiyorsanız, laptobu sürekli fişe takılı kullanmayın. Batarya modunda çalıştırın. Batarya iyice boşalsın sonra tekrar şarj edin. Kullandığınız laptobun özellikleri iyiyse batarya çabuk biter. Hp laptoplar iyidir. Biraz ısınan laptoplardır hp ler. Niye ısınır? Yüksek performanslı olduğu için... Dahili donanımlar iyi olduğu için fazla enerjiye ihtiyaç duyuyordur. Onun için batarya çabuk tükeniyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer HP Servisine telefon açarsan sana yardımcı olacaklardır,büyük ihtimal önce küçük bi test yapıp sorunun donanımsal olup olmadığını anlamaya çalışacaklar,eğer zaten öyleyse alalı 1 yıl oldu demişsin garanti kapsamında senden ürünü servise göndermeni isteyecekler ayrıntıları zaten sana söylerler telefonda eğer bulunduğun ilde servis varsa oraya kendin götürürsün yoksa kargo gönderip ürünü alıyorlar ve tekrar sana kargoluyorlar.HP servisine benimde işim düşmüştü bir kaç ay önce gerçekten ilgililer ve yardımcı oluyorlar önceden çok fazla olumsuz yorum almışlar bende araştırmıştım ancak 3 ay öncesinin durumu böyle yani o konudada endişe etmene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmozkn

Eğer laptobunuz Yüksek Performansa ayarlıysa onu Dengeli yapın. Bu yöntemle bataryanın bitme süresini biraz uzatabilirsiniz. Bataryanın ömrünün uzun olmasını istiyorsanız, laptobu sürekli fişe takılı kullanmayın. Batarya modunda çalıştırın. Batarya iyice boşalsın sonra tekrar şarj edin. Kullandığınız laptobun özellikleri iyiyse batarya çabuk biter. Hp laptoplar iyidir. Biraz ısınan laptoplardır hp ler. Niye ısınır? Yüksek performanslı olduğu için... Dahili donanımlar iyi olduğu için fazla enerjiye ihtiyaç duyuyordur. Onun için batarya çabuk tükeniyordur.

anladım bende garanti bitmeden bataryayı degiştirebilirsem diye düşünmüştüm. her zaman tam bitmeden doldurmuyorum, doluncada fişden çekiyorum. Virüs programını degiştirince biraz ısı ve batarya olumlu yönde farketti. norton kullanıyordum çok sesli bi programdı, f secureye geçtim daha sessiz ve batarya biraz daha uzadı sanki?

• arkadaşlar ben bişey sorucam benim laptop hp pavalion g6 yeni pil alıcam internetten bakıyorum pavalion g6 pilleri diye pavalion g6 ların hepsinin pili aynımı yani uyarmı? saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: brqx66

arkadaşlar ben bişey sorucam benim laptop hp pavalion g6 yeni pil alıcam internetten bakıyorum pavalion g6 pilleri diye pavalion g6 ların hepsinin pili aynımı yani uyarmı? saolun

Bende bu soruyu soracaktım.
  • Ben aynı diye biliyorum, cevap gec oldu ama belki başka arkadaşların işine yarayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lance Vance Dance

Eğer HP Servisine telefon açarsan sana yardımcı olacaklardır,büyük ihtimal önce küçük bi test yapıp sorunun donanımsal olup olmadığını anlamaya çalışacaklar,eğer zaten öyleyse alalı 1 yıl oldu demişsin garanti kapsamında senden ürünü servise göndermeni isteyecekler ayrıntıları zaten sana söylerler telefonda eğer bulunduğun ilde servis varsa oraya kendin götürürsün yoksa kargo gönderip ürünü alıyorlar ve tekrar sana kargoluyorlar.HP servisine benimde işim düşmüştü bir kaç ay önce gerçekten ilgililer ve yardımcı oluyorlar önceden çok fazla olumsuz yorum almışlar bende araştırmıştım ancak 3 ay öncesinin durumu böyle yani o konudada endişe etmene gerek yok.

Kendi tecrübemden biliyorumki telefon açtığınızda ilk önce sizden test yapmanızı isteyecekler,siz testi yapacaksınız ve sorun göstermeyecek büyük ihtimalle.O zaman telefondaki arkadaş muhtemelen sizi telefonda bir süre beklettikten sonra sorun olsa testte gözükeceğini söyleyecek ama siz sorunun devam ettiğini söyleyeceksiniz oda kalıplaşmış 2-3 cümleyle sizi başından savmaya çalışacaktır.Eğer testlerde sorun gözükmüyorsa hp bilgisayarı servise almıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.