Bilgisayarıma Cs:Go yükledim ve yüklerken de fps konusunda hiç tereddütüm yoktu. Fakat oyuna girdiğimde düşük ayarlarda dahi 30-35 fps zar zor alabiliyorum. İnternetten biraz araştırma yaptım ve bunun hp laptoplarındaki çift ekran kartından kaynaklandığı yazıyordu. Çözüm olarak ise BİOS'tan değiştirilebilir grafik yapılandırılmasını fixed yapıp daha sonra amd ekran kartı programından değiştirilebilir ekran kartı yapılandırılmasını ayarlanmasıyla çözülüyordu tüm sorun.Fakat şöyle bir sorun var BİOS'da öyle bir ayarı bulamadım ve ayrıca ekran kartımın programında da böyle bir seçenek yok. Bunun illaki bir çözümüm olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim.
Bilgisayar Özellikleri: i5 İşlemci AMD RAEDON HD 6400M VE İNTEL HD GRAPHİCS EKRAN KARTI 4 GB RAM
ekran kartın 64 bit ve hızı da fazla değil 4 gb ram'de yeterli değil i5 işlemcinin modeli nedir ayrıca bende çift ekran kartlı notebook kullanıyorum resimlerde görülen ayarlarda 70-80 fps alıyorum pc :hp 4540s core i5 3230m amd 7650m 2 gb 8 gb ddr 3 ram
Ölü ozan
kullanıcısına yanıt
Bu ayarlarda güzel fps alıyorsunuz. Ben sorunu şşöyle halletmeye çalıştım: Very low ayarlarda ve 4:3 ekranda oynuyorum. Sorunum amd ekran kartına geçiş sağlayamamdı bende amd booster kullandım onu kullanınca 80 fpslerde oynanabiliyor ama tahminime göre daha yüksek fps alması gerekir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme