Şimdi Ara

HP Pavilion Gaming Serisi Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 senelik bilgisayarım uçmak üzere artık laptop almaya karar verdim fakat 1 haftadır araştırıyorum bir model bulamadım kendime daha doğrusu HP Pavilion Gaming serilerine baktım o kadar çeşit var ki fiyatları karmakarışık inceleme de bulamıyorum doğru dürüst.

Şu 2 modele bakar mısınız. Ne tavsiye edersiniz ? Dell'in G3 model bilgisayarları bu modellerden daha ucuz fakat onları da incelemelerde pek övmemişler.

1 - HP Pavilion Gaming 15-CX0019NT Intel Core i5 8300H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1050 Freedos 15.6

2 - HP Pavilion Gaming 15-CX0026NT 5ET08EA i5-8300H 8GB RAM 1TB+16GB Optane 4GB GTX1050Ti 15.6

Siz olsanız hangisini seçersiniz ? 2. modelde SSD yok acaba SSD yuvası var mı bunlarda yazılmamış da. Birde ileride RAM takviyesi yapılır mı ?

• HP Pavilion Gaming Laptop 15.6" Core i5-8300H 15.6-inch Diagonal Full HD IPS Anti-Glare WLED-Backlit Display(1920 x 1080) with Narrow Bezel Design 8GB RAM + 1TB HDD Storage 15-cx0056wmhttps://www.amazon.com/dp/B07KQXHP4M/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_lAVDCbC6VQMT7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crucial P1 500GB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD - CT500P1SSD8https://www.amazon.com/dp/B07J2WBKXF/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_DBVDCbVJDJJ98

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    2. Seçenek mi yani ? SSD slotu var mı belirtmiyor site ?

• Günceldir.

• Hp dell g3 den kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Hp dell g3 den kötü.
    Gerçekten mi ? Kasasına bakmıştım pek övmüyorlardı ekranını Dell’in de.

• BurakTirpanli kullanıcısına yanıt
    Hp de soğutma açısından ciddi sorun var. Dell in hem arka kapaği kolay açılıyilor ssd ram arttırmak için veya termal macu yenilemek için daha iyi. Malzeme hp de daha iyi,servis ve garantide hp cok çok daha iyi. Ama bu model felaket ısınan bir model almayın.

• Geçen sene gözüme Dell 7567 modelini kestirmiştim almaya kalkınca stoklarda bulamadım bu senede bu modelde takıldım resmen aslında oyun oynamam belki alsamda GTA V merak ediyorum sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.