Şimdi Ara

HP Pavilion Gaming W7R26EA nasıl tavsiye edermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yalaşık 3 aydan beri dizüstü bilgisayar araştırması yapıyorum. daha önce burada da bir kaç model için bilgi almıştım. Ancak doların yükselmesi ve taksit sayısının düşmesi neticesinde artık kampanyaları takip ediyorum. Bu hafta Vatan'da HP PAVILION GAMING CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-2TB+128SSD-15.6"-GTX960M 4GB-W10 kampanya olduğu ve fiyat 3599TL düşdüğünü gördüm. Biraz araştırma yaptım. çoğu yerden ısınma problemi olduğu söylenmiş. Yeni modellerde yada bu makineyi kullanan varmı?

Bu modelin almak istememin sebebi Depolama sisteminin yüksek ve SHDD olması , İşlemcisinin HQ olması ve Ekran Kartının 960M olmasıdır. Ama yaptığım araştırmada ısınma sorunun olması kararsız kılıyor. Ayrıca ASUS X550VX-DM248TC ve Lenova 700 modelleride var benzer özelliklerde sizce hangisi

Çok fazla oyun oynamıyorum daha çok web tasarımı ve programlama işi için kullanacağım. Amatör fotograf çekimiyapıyorum bazen onların düzenlemesini yapıyorum. Bu nedenle iyi bir makine almak istiyorum. bütçem 3000-3500TL arası.

Daha Önce Lenovo Yoga 510 Modeline baktım. HDD'nin 5400RPM olması ve SSD olmaması ve 4 GB Ram olması biraz beni düşündürdü. Çünkü Ram ve SSD ilavesi yapsam yine fiyat artıyor.

2010 Yılından beri Samsung R580 Modeli kullanıyorum. 1 sene önce ssd taktım. Full hd olmaması tek eksiği.

Tavsiyelerinizi Bekliyor.

• UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.