Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı günde 3 4 saat oyun oynamak için alıyorum(gta5 Vs.) gerisini internette takılmak felan filan ekran kartı bu fiyata gerçekten iyi duruyor. mediamarktta 3999tl alacağım.Tavsiye edermisiniz?Ips ekran olduğu için ışık sızmasını dert etmem çoğunda var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hagfog

Arkadaşlar bilgisayarı günde 3 4 saat oyun oynamak için alıyorum(gta5 Vs.) gerisini internette takılmak felan filan ekran kartı bu fiyata gerçekten iyi duruyor. mediamarktta 3999tl alacağım.Tavsiye edermisiniz?Ips ekran olduğu için ışık sızmasını dert etmem çoğunda var zaten.

Bu fiyata alırsanız bence büyük hata edersiniz Vatan'da ve Teknosa'da Son iki ayda neredeyse her hafta 3389 tl den satıldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten hemen almayacağım 1 2 ay sonra alacağım

• http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-bc017nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tbhdd-15-6-gtx960m-w10.html

beyler vatanda fiyat 3.600'e inmiş hp iadesi ile 3100'e geliyor ne diyorsunuz almalı mı?
  • serkannn_86 S kullanıcısına yanıt
    Bekleyin bence 3389 gelecektir

• Bilgisayarı normal el cantasiyla mi tasiyorsunuz menteseler altta olduğu için beni tedirgin ediyor?

• Arkadaşlar arkadaki hava çıkışının solundan hava üflüyor mu sizin bilgisayar? Speedfan ile baktım fan 2 99 rpm falan gözüküyor artmıyor oyun oynarken. Soldan da hava çıkmıyor arkadaki mazgalda. Normal mi? Sıcaklıklar arttı sanki de ondan kıllanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENGMRKP61

Bilgisayarı normal el cantasiyla mi tasiyorsunuz menteseler altta olduğu için beni tedirgin ediyor?

Yok mu cevaplayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: wade96

Arkadaşlar arkadaki hava çıkışının solundan hava üflüyor mu sizin bilgisayar? Speedfan ile baktım fan 2 99 rpm falan gözüküyor artmıyor oyun oynarken. Soldan da hava çıkmıyor arkadaki mazgalda. Normal mi? Sıcaklıklar arttı sanki de ondan kıllanıyorum.

Arkadaşlar bi el atın lütfen cihazın fanın arızalı olduğundan şüpheleniyorum. Oyunlarda performans düşüşü yok fakat hitman mesela açar açmaz 80derecelerde sabitleniyor sıcaklık. Normal mi arka ızgaranın sadece sağından hava üflüyor fan solda bişey yok biri kontrol edebilir mi kimse mi oyun oynamıyor :( Speedfan yazılımını indirip fan2 rpm i mi sizde doğru mu kontrol edebilecek var mı 5 dakikasını ayırıp lütfen? 5 dakika hitmandan sonra sıcaklıklar bunlar. Performans düşüşü yok ancak fan endişelendiriyor.
     HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-

• quote:

Orijinalden alıntı: lahaine

quote:

Orijinalden alıntı: NiFaKa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NiFaKa

quote:

Cpu kullanımı %5 iken bile işlemci sıcaklığı 55C civarında oluyor. 50C ın altına düştüğünü görmedim. oyunlarda 80'i buluyor %20-25 kullanımda. gpu 70C'ı çok geçmiyor oyunlarda ama cpu da ısınma sorunu var gibi. boştayken ve yük altındayken sıcaklık ölçen var mı başka karşılaştırabileceğim?

hocam sizin bilgisayarda bir problem olmasın bir kontrol edin iyice bence. Bendeki durum resimdeki gibi. HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-

Yeni açtım şu an pcyi, msi afterburner ve chrome açık sadece, cpu kullanımı%3, cpu sıcaklığı 40-45 arası değişiyor. dün 1 saat kadar red orchestra 2 oynadım 85 i gördü cpu sıcaklığı. ne yapabilirim başka neyi kontrol etmem gerekir bir fikrim yok açıkcası.

Bilgisayarı güç seçeneklerinden yüksek performansa mı ayarladınız? Gündelik işlerde gayet güç tasarrufu modunda sessiz ve ısısı düşük oluyor

Evet yüksek performanstaymış, aklıma gelmemişti sağol. hp tarafından önerilen güç modunu deneyeyim bir de.

Hocam bende de durum aynı boştayken 50nin altına düşmüyor işlemci sıcaklığı. Hitman açıyorum hemen 80lere çıkıyor. Elimi bilgisayarın arkasına koyunca sadece sağdan hava çıkışı oluyor sanki soldaki fan çalışmıyor gibi, speedfan da sizinde ikinci fanı çok düşük rpm göstermiş fanlarda mı sorun var acaba?

• wade96 kullanıcısına yanıt
    sıcaklıklar benim de öyleydi aynen, oyun oynarken 10 dk içinde 80 i buluyordu sıcaklık, cpu kulanımı %25-30lardayken. yeni bir notebook için normal değil gibi. Fanların durumuna dikkat etmedim, oyuna girince oldukça gürültü geliyordu fanlardan aklıma gelmedi incelemedim çalışmayan fan var mı diye. başka sorunlar da vardı ben de, değişim talebiyle servise yolladım.
  • quote:

sıcaklıklar benim de öyleydi aynen, oyun oynarken 10 dk içinde 80 i buluyordu sıcaklık, cpu kulanımı %25-30lardayken. yeni bir notebook için normal değil gibi. Fanların durumuna dikkat etmedim, oyuna girince oldukça gürültü geliyordu fanlardan aklıma gelmedi incelemedim çalışmayan fan var mı diye. başka sorunlar da vardı ben de, değişim talebiyle servise yolladım.

Tesekkur ederim hocam, bios guncellemesiyle böyle oldu sanki aldigimda 70de sabitlebir maksimum 75 gorurdu. Bugun bi ugrayacagim umarim cabuk bir sey soylerler en azindan fan calisiyor ya da calismiyor diye cunku okul icin aktif ihtiyacim var bilgisayara. Baska sorun olarak ne vardi sizde acaba ben de kontrol edeyim ? Cevabiniz icin de cok tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim. Bios güncellemesi de yapmamıştım ben, esas sorunum ısınmaydı, tuş takımında sorun vardı 1-2 tuş yamuktu biraz içeri göçüktü diğerlerine göre aldıktan bir kaç gün sonra fark ettim, hafif ışık sızması vardı bir de ama hepsinde var o galiba.
  • quote:

Rica ederim. Bios güncellemesi de yapmamıştım ben, esas sorunum ısınmaydı, tuş takımında sorun vardı 1-2 tuş yamuktu biraz içeri göçüktü diğerlerine göre aldıktan bir kaç gün sonra fark ettim, hafif ışık sızması vardı bir de ama hepsinde var o galiba.

Hocam cevahir teknosada teşhir cihazına furmark kurup benchmark yaptım. Gpu 78 cpu 88 dereceleri gördü orada da ve solda yine hava çıkışı yok. Aldığım ss bu şekilde,:
    Siz cihazı nereden almıştınız ve kaç gün sürdüğünü ne sonuç aldığınızı yazabilirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wade96

quote:

Hocam cevahir teknosada teşhir cihazına furmark kurup benchmark yaptım. Gpu 78 cpu 88 dereceleri gördü orada da ve solda yine hava çıkışı yok. Aldığım ss bu şekilde,:
    Siz cihazı nereden almıştınız ve kaç gün sürdüğünü ne sonuç aldığınızı yazabilirseniz çok memnun olurum.

Bu da biraz daha uzun süre furmarktan sonra benim cihaz. FPS de fazla ısınma da birkaç derece driverdan desek 90 derece çok sanki biraz :\ Arkadaşlar 5mblık şu furmark'ı indirip bi 10dakikanızı bu teste ayırabilme şansınız varsa çok memnun olurum.

Henüz sonuçlanmadı benim durum. peki cpu kullanımı ne oranda bu sıcaklıklarda sende?
  • quote:

Henüz sonuçlanmadı benim durum. peki cpu kullanımı ne oranda bu sıcaklıklarda sende?

Ortalama %12 furmarkta, 6ya düştüğü de oluyo 20ye çıktığı da. Yani işlemci kullanılmasa da gpu ile beraber ısınıyor. Ama sadece işlemci bencmarkı yapınca sadece işlemci ısınıyor.
    Bilgisayarım Bc018nt
    SpeedFan ı indirdim. Dediğiniz gibi nedense sadece 1.fan artıyor görünüyor. 3binlere falan çıkıyor. 2. fan 100 artıyor azalıyor yaklaşık 200 300 lerde takılıyor. Ama nedense ses gayet gür çıkıyor. Belki programla alakalı olabilir diye düşünüyorum.
    Sıcaklığa gelince orta seviyeli bir kaç oyunda 50 55 derece ideal i diyebilirim. Boşta ve güç tasarrufu modunda iken 40 ı çok nadir geçiyor. 28 e bile düştüğü oluyor.
    Son olarak tam emin değilim ama galiba hava çıkışı sadece sağdan. Soldan pek hava hissetmiyorum. Ayrıca arka kısım biraz değişik. Birazdan foto yükleyebilirsem size gösterecem. Sizdede öyle mi ?
  • lahaine L kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayar bc018nt . Acaba hangi oyunlarda denediniz de sıcaklık 80 i buldu?
  • Sağ kısım da az bir kısım kapalı. Sanki montaj da sola kaydırılmış gibi. Sizde de öyle mi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.