Şimdi Ara

Hp Pavilion Kasma sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Teknosadan aldığım laptop elime geçti HP Pavilion 15-N207CL markası özellikleri şöyle;

AMD A10-4655M 2.0 GHZ 4 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ

8 GB RAM DDR3

AMD RADEON HD7620G+HD8670M 6GB DUAL EKRAN KARTI(CROSSFİRE ÖZELLİĞžİ VAR)

Pcyi açalı sadece 1-2 saat olmuştur ekran kartı gibi bütün driverların en güncelini yükledim fakat LoL gibi düşük bi oyunda fps 40ın üstüne çıkamıyor çok saçma ısınmada sorun yok ekran kartıda fazlasıyla yeterli işlemci ve ramde ama 40 fps geçmemesi çok saçma, eski casper laptopum bile bundan kat kat düşükken 60 fpsin üstünde oynuyordum bunun neden böyle olduğunu anlayan varmı yardım etsin lütfen

• tambirgamer T kullanıcısına yanıt
    Çift ekran kartı vardır ve şuan güç tasarruflu ekran kartını kullanıyorsa ondan olabilir.
  • İntel hd graphics gibi bi güç tasarrufu ekran kartı yok 7620/8670m olarak iki tane performans ekran kartı var atinin özelliği ikisinide aynı anda kullanıyor ayarlardada sorun yok masaüstünde kasma yok ama lolde bile kasıyosa sıkıntı var
  • upup acil yardım crossfire özelliği yüzündenmi oluyor yardım edin
  • kafayı yemek üzereyim pcde crossfire özelliği var diye güvenip aldım daha lolde bile 40 fpsnin üstüne çıkamıyor
  • +++++++++++++++++
  • yardım edicek yokmu saat oldu :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı marka ve model notebook kullanıyoruz
    bilgisayarının oyun performansından hiç bir şikayetim yok
    btf4 , ve assassin's creed 4 oyunlarını sorunsuz oynuyorum ve ün küçük bir ısınma yaşamıyorum
    ekran kartı ayarlarını resimde eklediğim gibi konumda değil ise o şekilde ayarla

Hp Pavilion Kasma sorunu lütfen yardım Hp Pavilion Kasma sorunu lütfen yardım

• ayarlar aynen bendede böyle acaba lol dosyalarında sorun olabilirmi ?
  • işletim sistemin Windows 8 mi yoksa 8.1 mi ?
    değilse 8.1 yükselt ve bütün Windows güncelleştirmelerini al
    birde farklı bir deyatdan bahsedeceğim kendi bilgisayarımda yaşadım
    bilgisayarı açtıktan 1- 2 saat kadar sonra bilgisayar adaptör elektriğini kesiyor sadece batarya kullanıyor
    bunu da ekranda hafif bir kararma olduktan sonra fark ettim
    elektrik kesilince güç bataryaya geçtiği için patarya ömrü için ekran çok hafif karardı ve oyunda kasma oldu
    Hp Türkiye müşteri teknik desteğini aradım hemen UPS Kargo evime geldi ürünü aldılar 8 gün sonra bilgisayarımı
    anakartı değiştirmişler gerekli testler bios güncelleştirmeleri falan yapılmış evime getirdiler
    kısacası bilgisayarında donanımsal arıza varsa hiç endişelenme HP Türkiye tıkır tıkır çalışıyor
  • Yardımın için çok teşekkürler hocam şuanda Windows 8.1 sürümü recorvery yaptım tekrardan 8 saat sürdü sanırım lol dosyalarında sorun vardı çünkü arkadaşımdan flash bellekle almıştım virüs olabilir dikkat et demişti bende bişey olmaz diye taktım ondan sonra kasmaya başladı bilgisayar şuanda indiriyorum lolü hala sorun varsa hpyi ararım bende
  • ayriyetten yazmayı unutmuşum aralıksız 12 saattir açık pc adaptöründe sorun olmadı kararma gibi ve ısınmadada sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.