Pcyi açalı sadece 1-2 saat olmuştur ekran kartı gibi bütün driverların en güncelini yükledim fakat LoL gibi düşük bi oyunda fps 40ın üstüne çıkamıyor çok saçma ısınmada sorun yok ekran kartıda fazlasıyla yeterli işlemci ve ramde ama 40 fps geçmemesi çok saçma, eski casper laptopum bile bundan kat kat düşükken 60 fpsin üstünde oynuyordum bunun neden böyle olduğunu anlayan varmı yardım etsin lütfen
tambirgamerT
kullanıcısına yanıt
Çift ekran kartı vardır ve şuan güç tasarruflu ekran kartını kullanıyorsa ondan olabilir.
İntel hd graphics gibi bi güç tasarrufu ekran kartı yok 7620/8670m olarak iki tane performans ekran kartı var atinin özelliği ikisinide aynı anda kullanıyor ayarlardada sorun yok masaüstünde kasma yok ama lolde bile kasıyosa sıkıntı var
upup acil yardım crossfire özelliği yüzündenmi oluyor yardım edin
kafayı yemek üzereyim pcde crossfire özelliği var diye güvenip aldım daha lolde bile 40 fpsnin üstüne çıkamıyor
Aynı marka ve model notebook kullanıyoruz bilgisayarının oyun performansından hiç bir şikayetim yok btf4 , ve assassin's creed 4 oyunlarını sorunsuz oynuyorum ve ün küçük bir ısınma yaşamıyorum ekran kartı ayarlarını resimde eklediğim gibi konumda değil ise o şekilde ayarla
ayarlar aynen bendede böyle acaba lol dosyalarında sorun olabilirmi ?
işletim sistemin Windows 8 mi yoksa 8.1 mi ? değilse 8.1 yükselt ve bütün Windows güncelleştirmelerini al birde farklı bir deyatdan bahsedeceğim kendi bilgisayarımda yaşadım bilgisayarı açtıktan 1- 2 saat kadar sonra bilgisayar adaptör elektriğini kesiyor sadece batarya kullanıyor bunu da ekranda hafif bir kararma olduktan sonra fark ettim elektrik kesilince güç bataryaya geçtiği için patarya ömrü için ekran çok hafif karardı ve oyunda kasma oldu Hp Türkiye müşteri teknik desteğini aradım hemen UPS Kargo evime geldi ürünü aldılar 8 gün sonra bilgisayarımı anakartı değiştirmişler gerekli testler bios güncelleştirmeleri falan yapılmış evime getirdiler kısacası bilgisayarında donanımsal arıza varsa hiç endişelenme HP Türkiye tıkır tıkır çalışıyor
Yardımın için çok teşekkürler hocam şuanda Windows 8.1 sürümü recorvery yaptım tekrardan 8 saat sürdü sanırım lol dosyalarında sorun vardı çünkü arkadaşımdan flash bellekle almıştım virüs olabilir dikkat et demişti bende bişey olmaz diye taktım ondan sonra kasmaya başladı bilgisayar şuanda indiriyorum lolü hala sorun varsa hpyi ararım bende
ayriyetten yazmayı unutmuşum aralıksız 12 saattir açık pc adaptöründe sorun olmadı kararma gibi ve ısınmadada sorun yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme