Şimdi Ara

HP PAVILION SLEEKBOOK 15-B011ET acil yardım lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
8.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senihh

Çok doğru söyledin şimdi bak bunu bende öyle yapcam.. ya baya bi araştırdım fakat win 8 professional x64 türkçe orjinal (ufak tefek yamalar olabilir) bi torrent link bulamadım. 15 saatte iniyo genelde yaa. Varsa böyle bi link yardımcı olabilir misin acabaa. Ben de yine araştırmalara devam ediyorum.

Hocam ben türkiyedeyken dvd satan birinden aldım gayet sağlam çalışıyor sende öyle yap.
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazmakta fayda gördüm.

Bu modelde W7 kurulumu sorun çıkarabiliyor. Windows 8 rahatlıkla yüklenebiliyor. Windows 7 service pack 1 sürümü de yüklenebiliyor. Ben USB boot yöntemiyle W7 SP1 kurdum. Şuan driverları araştırıyorum. Format atarken "CD/DVD yok" hatası alıyorsanız eğer, taktığınız USB belleğinizi farklı USB girişlerinde deneyin. Sağda 2 - Solda 1 USB girişi var cihazda. Ben soldakinden attım.
  • HORTLATMA - 2;

Arkadaşlar sorun kurduğunuz windows 7'nin 2011 yılından öncekibir kopyası olmasından dolayı. 2011 sonrası üretilmiş windows 7 lerde Bu sorun yaşanmıyor bilginiz olsun.

Aynı sorun benim e başıma geldi ve bios kilitli olduğu için AHCI modu IDE ye çeviremiyordum. Yabancı bir forumda bu donanım sorunu yaşanmasının nedeni olarak 2011 öncesi sürümler gösteriliyordu. 2014 MART ayı güncellemeleri de içinde olan güncel bir Windows / bulduktan sonra yükleme esnasında bu uyarıdan kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janavar®

HORTLATMA - 2;

Arkadaşlar sorun kurduğunuz windows 7'nin 2011 yılından öncekibir kopyası olmasından dolayı. 2011 sonrası üretilmiş windows 7 lerde Bu sorun yaşanmıyor bilginiz olsun.

Aynı sorun benim e başıma geldi ve bios kilitli olduğu için AHCI modu IDE ye çeviremiyordum. Yabancı bir forumda bu donanım sorunu yaşanmasının nedeni olarak 2011 öncesi sürümler gösteriliyordu. 2014 MART ayı güncellemeleri de içinde olan güncel bir Windows / bulduktan sonra yükleme esnasında bu uyarıdan kurtuldum.

Çok iyi bilgi.. Umarım işe yarar.. Bu arada ne zamandır bu ürünü kullanıyorsunuz? sanki benim batarya az gitmeye başladı.. sizide de böyle bir sorun var mı?
  • guvennet G kullanıcısına yanıt
    Açıkcası benim bilgisayarım değildi. HDD arızası ile geldi ve HDD değiştikten sonra WIN7 kurarken bu sorunla karşılaştım. Araştırdıktan sora çözümü buldum buraya yazmak istedim.

tavsiyem HP nin Power saver programlarını kullanmanız ve mümkünse "msconfig" ten arka plan uygulamalarının hepsini kapatmanız olacaktır.

laptop Pilleri ne yazık ki hangi marka olursa olsun 1-2 seneden sonra %30-40 lara kadar performans kaybı yaşıyor.
  • bios kilitli factory installed OS win 8 , yüklemenin sonunda aynı hatayı almaya devam ediyorum ahci değiştiremiyorm

lanet bilgisayara yine win 8 mi yükleyeceğim şidmi

hofff !
  • merhaba Arkadaşlar,.
    HP PAVILION SLEEKBOOK 15-b011et pc sahibim son 5 aydır çok kasıyor donuyor win 7 64 bit kurdum kaç kez tüm sürümlerini denedim win8 denedim win 8.1 denedim ama hep donuyor açılışta geç açılıp geç kapanıyor çok kasıyor şimdi win 7 32 bit kurcam bakcam bana önerisi olan var mı ne yapmalıyım sorun nedir diye yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ben ssd aldım kurtuldum aynı bilgisayar bende de var. Bataryası bozuk benimkinin batarya bulamıyorum sadece. 15 saniye açılıyor bilgisayar windows 8.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsmack82

Ben ssd aldım kurtuldum aynı bilgisayar bende de var. Bataryası bozuk benimkinin batarya bulamıyorum sadece. 15 saniye açılıyor bilgisayar windows 8.1

batarya sende de mi sıkıntılı.. :( valla sinir oldum o huyuna.. yoksa memmunum ama sinir ediyor batarya sorunu beni :(
  • guvennet G kullanıcısına yanıt
    Kardeşimde de aynı kasa laptop var i3 modeli ekran kartı 1gb gt630 olan model onun pili sağlam vallahi anlamadım benim batarya çöp oldu sadece elektrikte kullanabiliyorum makineyi. Ssd alırsan da öyle 450mb yazma okuma hızı falan bekleme bizim makinede anakartta ascı modu desteklemiyor çünkü. Ama normal harddiskten iyi tabi hızlı çalışıyor. Bunların bataryasını ebay'da falan gördüm ama oradan da bir ay pil bekleyemem ben sabırsızım. Türkiye'de bulsam alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsmack82

Kardeşimde de aynı kasa laptop var i3 modeli ekran kartı 1gb gt630 olan model onun pili sağlam vallahi anlamadım benim batarya çöp oldu sadece elektrikte kullanabiliyorum makineyi. Ssd alırsan da öyle 450mb yazma okuma hızı falan bekleme bizim makinede anakartta ascı modu desteklemiyor çünkü. Ama normal harddiskten iyi tabi hızlı çalışıyor. Bunların bataryasını ebay'da falan gördüm ama oradan da bir ay pil bekleyemem ben sabırsızım. Türkiye'de bulsam alacağım.

Sorma.. aynıyım ben de.. elektrikle kullanıyorum sadece :( ne yapıcam bilmiyorum..
  • Batarya araştırıyorum bende bulursam link atarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.