merhaba pavilion tx 1305 us aldım vista home premium 1 gb ram yuklu ayarları ile biraz oynadım :) ramlar çöpe attım 2 adet ocz 800 mhz ddr2 ram taktım (vatandan 250 ytl mal oldu) peki ramleri takınca ne değişti 1)pc yumurta pişirmeyi öğrendi 2)arada bir zıplıyor hopluyor 3)nfs pro strett oyununu oynaya biliyoruz 4)bu herşeyi özetliyor sanırım 5)bu ram i takınca ekran kartı 1076 mb ram oldu şimdilik bu kadar
Pc yumurtayı nasıl pişirdi? Bu ürünün tablet özelliklerini diğer aktif ekranlı tabletler ile kıyaslayabilecek olan varmı? Elyazısını tanıyabiliyormu? Not alan ve grafik işlemlerinde kullanan varmı?
grafik işlemleri icin tx1000 serileri değil tx2000 serisi cihazlar lazım :) wacom digitizer var çünkü, stylus değil digitizer var diorum ve halla o kalem nasıl ekrana değmeden 3cm uzaktan cihaz fark ediyor diye şaşırıp kalıyorum tx2030ee, bide uzaktan kumanda olayına hakkaten hasta oldum, bu alet i mate jasjardan sonra hayatımda yaptığım en doğru secimlerden biri
tablet özelliği için çok hızlı yazılanı çevirmesi önemli. bence tablet işini en iyi toşiba yapıyor. portege almak lazım.
İşin ilginci piyasada bulmak çok zor.
bu arada ağırlık konusunda dip not: tx2030 da cd rom sökülüp yerıne koruma kapağı gıbı bısı var onu takabılıyorsun bu şekılde ağırlık 1.6 kg yakın oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme