herkese slm.. arkadaşlar benim sorunum makinemde şu an vista home premium yüklü ve yaklaşık bir ay önce yüklemiştim. o zaman elimde casper ın orjinal vista sürümü vardı ve makinaya kurdum. Aradan bir ay geçtikten sonra bana ürün anahtarını etkinleştirin dedi ve ben 1 ay önce yazdığım ürün anahtarının aynısı şimdi de girdim ama olmadı. yanlışlık nerde sizce. yardımcı olursanız sevinirim. :(
Senin de dediğin gibi Casper'e verilmiş ise bir key,başka bir pcde geçici olarak kullanılabilir. Bir süre sora iptal olur.Yani o keyi sadece casper pcinde kullanabilirsin
ben bilgisayarı teknosa dan aldım ve yazılım yüklü olarak geldi bana. daha sonra xp ye çevirmek istedim ama olmadı kabul etmedi. orjinal xp cd si taktım yine olmadı. casper olsun beko olsun bunların kendilerine göre mi yazılım cd leri var???
Evet.Sanırım markalı pc almışsın. Arçelik - Vestel - Casper gibi... Toplama pc al denmesinin sebeplerinden biri de bu
peki kendi yazılım cd sini nerden bulabilirim?? veya kendim nasıl oluşturabilirim??
arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce hp 9325 pc aldım ve bugün ürün anahtarı soruyor bana cd si de verilmedi vistanın ürün anahtarını nereden bulabilirim.
arkadaşlar şimidiki laptop ve masaüstü bilgisayarların yanında xp yada vista cd verilmiyor, bilgisayarın içerisine işletim sistemi kurtarma programı yüklü geliyor oradan bilgisayarı fabrika ayarlarına dönderebiliyorsunuz. Yeni laptop alan arkadaşların denemesinde fayda var genellikle pc açılışında F4 veya F10 tuşlarından birine basıldığında program devreye girer.