Şimdi Ara

HP Pavilion VE754EA DV6-1270

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nasıl arkadaşlar kullanan var mı. Dizüstünde AMD işlemci nasıldır ? Acil cevaplara sevinirim yarın almak istiyorum.
    1.299 TL

• Sanırım Kipa'dan alacaksınız
    Amd notebooklarda pek iyi sayılmaz.Son çıkardığı platform biraz toparlamış ama Intel notebookta artık tekelleşmiş.
    Amd Intel'e göre biraz daha ısınır ama ısıya dayanıklıdır.
    Ürünün diğer bileşenleri de iyi
    Ara sıra oyun oynuyorsanız ekran kartı yeterlidir
  • Aldım ama paket açılmamş şekilde bekliyorum diğer yerlerde de bir araştırma yapıcam. Bundan da olmayalm diye aldım nasılsa 15 gün iade süresi var. Beni düşündüren tek şey bu allette AMD işlemci olması. HDD, DDR gibi özelliklere baktığımızda gayet iyi. Multimedya kullanması, 5 USB girişi ile oldukça kullanışlı. Ama işlemci canımı sıkıyor. Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim AMD işlemci ile ilgili.
    Bu arada evet kipadan :)
  • Amd kullanan arkadaşlar yardımcı olacaklardır. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce bir arkadaş almıştı memnundu ama kkullanmadığım için net bir yorum yapamam.
  • Tamam işlemciyi konuşuruz sonra :D Sen memnun musun bilgisayardan, sorunların var mı genel olarak ?
  • Arkadaşlar ben bu laptop u 3 aydır kullanıyorum, sizlere eksilerini ve artılarını belirteyim.

+ bilgisayar gayet hızlı, bilgisayar dizaynı güzel, hp nin üstüne koyduğu bir çok gereksiz dokunmatik tuşlar kaldırılmış, Numpad var, oynadığım oyunlara gelirsekde COD modern warfare 2, COD 5, pes 2010 bunları orta sistemde iyi kaldırıyor, Ama bazı acayiplikleri var mesela nfs shift i kaldırıyor ama undercover da ne yaparsan yap takılmalar oluyor. bundan önce bu bilgisayarın bir alt modeli niteliğinde olan hp nin başka bir bilgisayarı vardı tek farkı onun ekran kartı gforce du, o bilgisayar çok çabuk açılıyordu ama bunu bir türlü beceremedim açılma süresini düşüremedim belki ati ekran kartından kaynaklanıyor olabilir. çok fazla ısınmıyor yani eski bilgisayarımda bir zaman sonra mousepad bile ısınıyordu bunda okadar ısınma olmuyor, Kısacası bilgisayar bu fiyata mükemmel sony yada diğer markalarda bu özelliklerle bu fiyata bulamassınız.

- Lanet olası far ses yapıyor çok, özellikle oyun oynarken deli gibi dönüyor ve laptop titriyor, Webcam çok yetersiz görüntü kalitesi iyi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.