arkadaşlar bilgisayarı alalı 3 ay kadar oldu aldığım gibi pc Windows 10 yüklü bilgisayarda bende hiçbir şey yüklemedim. kafayı yemek üzereyim wifi çok yavaş öyle böyle değil bunun sebebi ve çözümünü bilen yardım ederse çok sevinirim.
sürücü değişikliği. otomatik indirmek için snappy driver installer adlı programı deneyebilirsin.
Hp'nin sitesinden bilgisayarınızın model,ne uygun kablosuz bağdaştırıcı(wifi) için en uygun ve stabil sürücüyü indirip kurabilirsiniz. Bazen harici kaynaklardan indirilen yada windows update ile kendiliğinden güncellenen sürücüler tam performans vermeyebiliyor.
mcgoktug
kullanıcısına yanıt
Hocam ilginize teşekkür ediyorum Güncelledim fakat yine olmadı hız 3 mbpsi geçmiyor kablo derdi olmadan rahat kullanayım diye pcyi aldım sadece şu internet olayı lanet ettirdi başka yapabileceğim bir yöntem var mı bildiğiniz ?
Rahat_lnsanR
kullanıcısına yanıt
Belki de sorun bilgisayarda değil de modem yada router'ın wifi kanalındadır. Acrylic Wi-Fi Home gibi bir yazılım ile çevredeki wifi sinyallerinin kanalları ile sizin kanal aynı mı değil mi bir kontrol edin. 20hz/40hz seçenekleri ile farklı kanallarda test edin.
gen2G
kullanıcısına yanıt
Hocam ilginize teşekkür ediyorum yine olmadı başka bir öneriniz var mı ?
Rahat_lnsanR
kullanıcısına yanıt
Modem bant genişliğini 20 mhz e almayı deniyin birde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme