arkadas forumu ınceledım oncelıkle ozur 125 sayfaya dayanmıs kullanıcılar dernegı her neyse sonuç alamadıgım nokta su arkadaslar hp pavılıon 6390ea modelını kullanıyorum tız sesı bendede mevcut malesef bazen çekilmez oluyor bunun için ; genelde onerı su ;
benim su an bilgisayarimda yuklu olan bios f.16 hp sayfasındaki en gucel bios f 1.27 ..
sorularım ise; 1-forumu incelediğimde f1.16 bios versiyonunu degistiren arkadaslar fan sesinin azaldiginden işlemcinin daha çok ısındığından bahsediyor f1.27 yada diğer versiyon yükseltmelerini yapan arkadaslar bu yukseltmenin isi dahil dezavantajlari nelerdir ??? yada tam anlamıyla avantajları yani yükseltme yapılmalımı yapılmamalımı ? yani ses de olsa performans için f1.16 da kalmalı düşük ses yüksek performans f 1.27 ye geçilmeli.
2- cp4 function " disable" tam olarak ne işe yaradığı hakkında forumda bir bilgi bulamadım bu fonksiyonu disable etmek performansı düşürüp sesi azaltıyormu ? hayır yine yüksek performans ses kayboluyor gibimi???
yani bu işlemleri yapan arkadaşlar + ları ve - leri tam anlamıyla yazarlarsa bu konuda net bir fikir sahibi oluruz hepinize şimdiden tşk .şu an f 1,16 versiyonunuda f 1 .27 versiyonunuda indirdim netten ama yükleme konusunda çelişkideyim yani sesten kurtulup yüksek ısı vs gibi nedenlerden sorun yaşamak istemiyorum tşkler..
arkadaslar bu konuyla ilgili yokmu hiç kimsenin yorumu ya???
biosla çözülücek ıs degıl bu sefer biosu update edıyon daha cok ısınıyo cihaz veya baska bırseyler ters gıdıyo....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme