Şimdi Ara

hp Photosmart m407 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde hp Photosmart m407 marka dijital foto aldım makinanın herşeyi güzel resimleri fln bana göre gayet başarılı fakat video kaydı tam bir rezalet yani çekimler hep karıncalı oluyor..neden acaba bir ayarı flnmı var veya en iyi nasıl video alırım..bu maiknayı bilen varsa yardım ltf..yoksa fidip değiştirecem makinamı

• Işık açısında daha zengin yerlerde çekim yapmanı öneririm ama unutmamalısın ki, bir fotoğraf makinesi satın almışsın video kamera değil. Bu arada yeni makinen hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • 320*240 görüntüyü büyütüp izlemeye çalışırsan taibiki görüntü bozulur ışığıda hesaba kat genelde gece çekilen video larda bu karıncalanma fazladır, arkadaşın da dediği gibi bu fotoğraf makinası bu kadarı bile lutuf...
  • cevaplarınız için tesekkürler arkadaşlar...Tabiki bir fotoğraf makinasından kaliteli bir video çekimi almayı beklemiyorum fakat diğer digital makinalarla karşılaştırdığım zaman (kodak, canon) diğer makinaların video çekimleri daha hp'ye göre daha kaliteli demekki makinayı alırken yanlış bir seçim yapmışım..
    Sizlere bir şey daha danışmak istiyorum..
    320*240 görüntüyü 640*480 yapmak gibi bir ayarı varmı makinada yoksa standart bu ayardamı çekiyor?
    Cvplar için şimdiden tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_bula -- 6 Aralık 2004, 10:22:00 >
  • Makinenin ayarlarında var ise yapabilirsin yok ise maalesef.
    Ayrıca 640x480 seçeneği varsa fps yani kare/sn düşer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.