Bende Hp Pro 3010 MT var aşağıda donanım özelliklerini görebiirsiniz. Üzerinde 4 değil 3gb ram var fakat bugün ram aldım 2 sefer değiştirdim 4 GB 1333 mhz Kingston ram aldım bir kısa bir uzun bip sesi alıyorum. Gittim 2x2 aldım yine aynı sorun. Derdi ne bu makinanın? İki mavi iki siyah slot var. bunlarla alakalı olabilir mi siyah slotlara taktım 2x2 leri yine aynı sorun olmuyor diye maviler üzerinde denemedim. varsa bilgisi olan paylasırsa sevinirim.
Model Ailesi HP PRO MT 3010 CPU Ailesi INTEL CORE 2 QUAD İşlemci Modeli INTEL Q8300 2.5 GHZ Cache Bellek 4 MB Sistem belleği türü DDR 3 - 1033 MHZ Standart Sistem Belleği (MB) 4096 Maks. Sistem Belleği (MB) 8.192 Anakart Chip Set INTEL G45 Anakart Veri Yolu Hızı (MHz) 1333 Ekran kartı chip seti ATI RADEON HD5450 Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 1024 MB Sabit Disk (Gb) 500-0 Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 7.200 Sabit Disk Arabirimi SATA NCQ Kasa Tipi / Boyutu MICRO TOWER Optik sürücü tipi SUPERMULTI LIGHTSCRIBE DVD-RW Seri Port Yok Paralel Port Yok ESATA PORTU Yok USB 2 portu 4+2 VGA portu VAR Display Port Çıkışı Yok DVI çıkışı Var Çift Monitör Desteği Yok Klavye türü STANDART Klavye BağlAntısı USB Tuş Dizimi Q TR Fare türü SCROLL Fare bağlantısı USB IEE1394 firewire portu Yok Bellek Kartı Okuyucu VAR Network 10/100/1000 MBIT Modem Opsiyonel Genişleme Yuvası PCI EXPRESS X16 Genişleme Yuvası PCI EXPRESS X1 Güç Kaynağı (Watt) 300-0 Birlikte Gelen Yazılımlar OFFICE READY 07 İşletim Sistemi WIN 7 HOME BASIC TR/EN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme