Şimdi Ara

Hp ProDesk 600 G1 Mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zamanında kendim bu konuda çok bilgi aramıştım şimdi ben bilgi vereyim :))

Altı ay önce iş yerimde kullanmak üzere mini pc arayışına girdim. Önce Wibtek Q5-I3 Core I3 1.9GHZ bir bilgisayar başta çok güzel duruyordu monitörün arkasına vesa bağlantı yuvalarından bağlanabiliyordu. Web de gezinmek ve fotoğraf işlemek için kullanıyordum işimi görüyordu ama webde dolaşırken kilitleniyordu 3 sefer servise gitti ve sonunda cihazı geri almayı kabul ettiler ve ben yine arayışa girdim haliyle.

Evet Araştırmalarım sonucu hp 600 G1 mini yi buldum. Cihaz Core I3 2.9GHZ 4Gb Ram ve 500GB 7200PRM HDD ile geliyor. çok kaliteli diğerine göre daha ağır ama neredeyse hiç ısınmıyor kutu içeriğinde kablolu klavye ve fare de mevcut. klavye de çok başarılı öyle ucuza satılan dandik klavyelerden değil.

Eğer mini pc alacak olanınız varsa kesinlikle dandik markalara bakmayın fiyatı neredeyse onlarla aynı olan bu cihazı gözünüz kapalı alın 18cmx18cm boyutlarında isterseniz dik durması için aparatı mevcut. Vesa bağlantısı var ama nasıl bağlanabileceği bilgisi maalesef hiçbir yerde yazmıyor.

Hp ProDesk 600 G1 Mini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus rog g16 vs Hp omen 17
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.