Bildirim
Hp Proliant ML 150 g3 server sorun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yardim edecek kimse yokmu arkadaslar cok acil bir konu -
bilgi islemci arkaslar yok galiba bu forumda nereye yazmissam cevap alamadim bazilari para bile istedi bunun nasil yapilacagi hakkinda insalik kalmamis aga artik -
hiç böyle bir server bugune kadar kurmadım, yardımcı olmak isterdim malesef adım adım nasıl kurulur anlatamıyacağım, bu konu sanırım teknik bir konu herkes yapamaz bu işin uzmanlarından yardım alman gerekir yada googleye windows 2003 r2 kurulumu gibi şeyler yazarsan kaynaklar çıkacaktır, -
aldığın hata sata diskli makinalara xp kurarken yaşanan bilgisayara takılı sabit disk bulunamadı gibi bir hata ise çözümde aynısı scsi kontroler sürücülerini diskete çekip kurulumda 3. party sürücü yüklemeyi seçeceksin. Birde hp serverler içinden bir cd çıkıyor işletim sistemi kurmanı kolaylaştıran onu kullanabilirsin. -
damlaltd arkadşımın söylediği gibi floppyden disk sürücülerini yüklemen gerekecek arkadasım ondan sonra kurulum yapabilirsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- missing operating system
- cd deki videoyu bilgisayara aktarma
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- microsoft visual c++ nedir
- video scheduler internal error
- root nasıl kaldırılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- komut istemi
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X