Şimdi Ara

Hp Proliant ML 150 g3 server sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bugun is yerine yeni server satin aldik hp proliant 150 g3 ama windows 2003 r2 bir turlu kuramiyorum scsi (sas) 146 hp hdd var acilista goruyor ama windows kurulumana geldiginde hdd gormuyor kuramiyorum.

• yardim edecek kimse yokmu arkadaslar cok acil bir konu
  • bilgi islemci arkaslar yok galiba bu forumda nereye yazmissam cevap alamadim bazilari para bile istedi bunun nasil yapilacagi hakkinda insalik kalmamis aga artik
  • hiç böyle bir server bugune kadar kurmadım, yardımcı olmak isterdim malesef adım adım nasıl kurulur anlatamıyacağım, bu konu sanırım teknik bir konu herkes yapamaz bu işin uzmanlarından yardım alman gerekir yada googleye windows 2003 r2 kurulumu gibi şeyler yazarsan kaynaklar çıkacaktır,
  • aldığın hata sata diskli makinalara xp kurarken yaşanan bilgisayara takılı sabit disk bulunamadı gibi bir hata ise çözümde aynısı scsi kontroler sürücülerini diskete çekip kurulumda 3. party sürücü yüklemeyi seçeceksin. Birde hp serverler içinden bir cd çıkıyor işletim sistemi kurmanı kolaylaştıran onu kullanabilirsin.
  • damlaltd arkadşımın söylediği gibi floppyden disk sürücülerini yüklemen gerekecek arkadasım ondan sonra kurulum yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.