Şimdi Ara

HP RECOVERY?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar HP Pavilion dv5287ea laptop 'um var
    siteminde sorun çıktı Kurtarma yapmak istedim olmadı.
    oluşturduğum kurtarma cd 'lerini tanımadı.
    cd lerin içinde Restore etmek için seçenek vardı tıkladım kurulumu yaptı ama pc başlangıç ekranına gelmedi bu seferde.
    şimdi Vista kurulu ama performansını düşürmüş biraz pc nin...
    SİSTEMİNİ RECOVERY YAPMAYI BAŞARAN ARKADAŞ VARSA KENDİ YÖNTEMLERİYLE UMARIM YARDIM EDERLER...
    SAYGILAR

• sistem açılışında recoverye girmek için bi tuşa basın der o tuşa basıp girecekseniz ve pc recoveryi çalıştıracak oradaki seçeneklere göre devam edeceksiniz ben kendi laptobumda yaptım eger hdd deki recovery için bulunan birkaçtane dosya var bunlar zarar görmüş yada silinmiş ise recovery başlamaz bunu için 1 . cd yi takıp başlatmanız lazım ondan sonra hdd deki recovery bölümünü seçip devam edersiniz kolay gelsin
  • dostum recovery bölümünü sildim ben hdd yi de 2 'ye böldüm ve yetmedi üstüne birde vista kurdum.
    oluşturduğum kurtarma cd 'lerini takıp yeniden başlattım pc yi fakat CD şöyle bir hata verip (BU KURTARMA CD LERİ BU PC MODELİNİ DESTEKLEMEZ PC NİZİ YENİDEN BAŞLATMAK İÇİN BİR TUŞA BASIN) yeniden başlatıyorum ister istemez. Bana başka çözüm yolu önersen:d
    Saygılar...
  • cd leri oluştururken pc hata vermişmiydi
    eger hata falan verdiyse cd ler düzgün yapılmamış olabilir
    normalde cd den başlatınca başlayıp nortonun programının çalışması lazım vede onun la pc yi ilk günkü haline getirmek
    mümkün ama pc nin cd leri kabul etmemesi acayibime gitti
  • pc yi garantiye götürmüştüm sorunları vardı anakartı değişmişler. ondan dolayı olabilir diye düşündüm ama.
    Cd lerin içinde Restore diye bi uygulama vardı çalıştırdım sistemi kurtardı diye görünüyordu ama ne yazıkki başlangıca bi türlü geçmedi:D bende ümidi kestim.
  • sisteme yapılan degişiklikten ötürü kurtarma cd si çalışmamıştır hdd falan degişseydi fark etmezdi belki ama
    anakartın degişmesi sorun yaratmış olabilir ne diyeyim artık aklıma pek birşey gelmiyor
    sizde ümidi kesmişsiniz iyi günler
  • XP pro yükleyip HP nin sitesinden driver ları indirip temiz bir yükleme yapın... Tüm gerekli programları yükledikten sonra, Ghost veya Acronis True Image la sistemin yedeğini alın... Vista yüklediğinize göre bunları yaparsınız herhalde değil mi?... kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp compaq mini 110 bios şifre?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar çok teşekür ederim ilginiz için.
    eski orjinal haline getirmek istemiştim ne yazık ki oda olmadı. Hp nin servisine birgün yolum düşerse bu konuda bilgi almaya çalışıp HP nin yaptığı hataya karşılık (Bir tek sefere kurtarma cd si oluşturma) eğer başarıyla yapa bilirsem herkese yayacağım :D
    Saygılarımı sunarım sizlere....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.