Şimdi Ara

HP recovery manager

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün laptopa format attım flash ile ama cihazla yüklü gelen programlar gitti bende recovery bölümü ile fabrika ayarlarına dönmeye çalıştım ama hp recovery manager bilgisayara yüklenmiyor tıklıyorum tepki vermiyor ne yapabilirim birde recovery bölümünde wim dosyası var onu flasha yazdırma şansım var mı belki öyle kurabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Recovery zaten ayri olur hdd de bolum olarak. Pcyi acarken ecs ye basarak recovery tusunu bulup recovery ye girin gerisini pc halleder. Usbden recovery de yapabilirsiniz.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    F11 ile sıfırlama yapmıştım zaten ama o sadece windowsu sıfırlıyor ben fabrika ayarlarına dönmek istiyorum yani ilk haline hp nin kendi programları falan vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

F11 ile sıfırlama yapmıştım zaten ama o sadece windowsu sıfırlıyor ben fabrika ayarlarına dönmek istiyorum yani ilk haline hp nin kendi programları falan vardı

Recovery yaparsanız zaten ilk haline döner. Yalnız bazen 2 tane seçenek oluyor. Windows sıfırla ve fabrika ayalarına dön diye. Siz fabrika ayalarına dönecceksiniz.
  • AppleFB kullanıcısına yanıt
    Arkadasin dedigi gibi 3 secenek olmasi lazim fabrika ayarlarina don kisisel dosyalarimi silme falan gibi secenekler var ordan zaten fabrika ayarlarina donus yapiyosun. Hp lerde hdd 3 bolumdur recovery local disk ve hp drivers. Fabrika ayarlari yapilinca zaten driverlar pesinden yukleniyo. Yeni hp lerde hala aynimi bilmiyorum.

Hocam herşeyi denedim olmadı en son destek ile iletişime geçtim recovery kit yolluyolar garanti kapsamında onunla sıfırlıcam

• mila12 M kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle bir seçenek yok hp recovery kit yollucak sıfırlamam için

• AppleFB kullanıcısına yanıt
    Web sitesinde recoverynin downloadi yokmu? Usbye yazdirsan ordan yuklesen. Bu arada senin hdd de kac bolum var?

Hocam normalde para ile satılıyor indirme gibi bir durum yok bende hdd var ayrıca ssd var recovery kısmı ssd de hdd de değil

• Yanlışlıkla recovery part'ı tamamen silmiş bulunmaktayım. Recovery medyası da sadece bir kere oluşturulabiliyormuş. Aynı model bir laptoptan usb medyası oluşturdum hatta hp forumunda da sorduğumda işe yaracağını söylemişlerdi ama denediğimde fabrika ayarlarına dönemedim hata verdi, garanti kapsamında olmadığım için destek de verilmiyor, açıkçası ücretle temin edilip edilmediğini de bilmiyorum yani model ve garanti açısından destek verilmiyor sanırım. Recovery yapma sebebim ise format attığım zaman ekran kartı driver'ı sorun çıkarıyordu.

Sizin kullandığınız model hangisi acaba hocam?
  • All Father kullanıcısına yanıt
    15 c009nt modeli benim recovery bölümü sağlam ama oluşturulmuyor bende konuştum hp müşteri hizmetleri ile yollucaklar ama 3 hafta olcak hala ses yok

• Garantiniz yoksa recovery ile boşuna uğraşmayın. Direk temiz kurulum yapın. Zaten orjinal ile aynı sürüm windows yüklerseniz direk aktive oluyor. istedğiniz yardımcı programlar ve driverlar da recoverydekinden daha güncel versiyonları hp support sitesinde mevcut. Hem de hdd alanından ciddi tasarruf sağlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mceliker

Garantiniz yoksa recovery ile boşuna uğraşmayın. Direk temiz kurulum yapın. Zaten orjinal ile aynı sürüm windows yüklerseniz direk aktive oluyor. istedğiniz yardımcı programlar ve driverlar da recoverydekinden daha güncel versiyonları hp support sitesinde mevcut. Hem de hdd alanından ciddi tasarruf sağlarsınız.

Orası öyle fakat eski hp modellerinin grafik sürücülerinin bazıları sıkıntılı. Format attım win keyimi kabul etmedi gerçi. Format atmadan önce direkt amd klasörlerini kopyalamıştım o sayede kurabildim. Bu sorun olmayan modeller için dediğiniz doğru tonla saçma sapan hp programları recovery olduğu için günümüze kadar yapılan 2000 tane güncelleme falan sıkıntı olabiliyor.
  • mceliker M kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamında geldi kurdum

• arkadaşlar yeni mesaj atamadım bursan yazayım dedim bendede bu sorun bar takılıp kaldı burda
    HP recovery manager

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.