Şimdi Ara

HP RYZEN 3 3200U, 256 SSD--- 1999 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
5.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lol oynatabiliyor ama Chrome'u açamıyor. Harika bir bilgisayar
  • Acer swift'in 2300 lira olan modeli bana çok sağlam geldi. 14' olması da benim için avantaj taşıması da kolay olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    :/ bundan haberim yoktu hocam bilgilendirme icin sag olun.
    bu arada guncel 3200u islemci 8gb ram fhd ekran ve 512gb ssd ile sizin aldiginiz yine de f/p olarak cok makul geldi bana.
    sene sonuna kadar durduysa yuksek ihtimal aradaki farki zamla kapatir.
    tekrardan hayirli olsun

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ayrıca 2020 gelecek olan ÖTV, dolar artışı ile celeronlu notebook lari 2000 bandin da görebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 25 Kasım 2019; 13:41:26 >
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    aynen ulkede kampanyayla bile fiyati ucuzlayan seylerin sayisi cok az bulunca almak lazim

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Hp müşterilerini ara sor derim hocam. Çünkü yeni alinan cihazin da seri numarasını girmek lazımmış. Ben sorduğum da sistem yil sonuna kadar calismayacak dendi

• ilk linkte ki laptobu vatanda 2180 gibi bir rakama görünce bende hp ye kayıt açtırmıştım, kayıt oluşturdum ama vatan laptobu 2800 yaptı. hala kararsızım, hp kampanyayı iptal etti ise acer daha mantıklı oluyor. hp ile görüşen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compengineer06

Hocam hayırlı olsun ama yinede şunada bir bakın sonradan aklınızda kalmasın diye atıyorum.
    https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-3-a315-41g-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-radeon-530x-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-nx-gybey-007-p-HBV00000OLAWX?magaza=Hepsiburada
    Bu bilgisayarın 256gb ssd 2200u varyantını aldık. Kasa kalitesi diger plastik kasalardan iyi, metal hissi uyandırıyor şayet plastik mi alüminyum mu tam anlayamadım hoparlörü oldukça iyi benzer fiyattaki ürünlere göre 2-3 kat ses veriyor, hafif notebook 2kg altında. Fiyatına göre bence en iyi ürün bu su an, tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.