Şimdi Ara

HP Slate 7 Tablet PC video inceleme 'Çinli tabletlere Beats Audio'lu rakip' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyatına göre başarılı buldum.İleri dönemde cüzzi miktar ödeyip işlerimizi çok rahat görebileceğimiz tabletler yaygınlaşacaktır.Şimdilik hafıza kamera gibi donanımları biraz düşük kalabiliyor .

• yeni nexus 7 diyorum.
  • cihazın önü fotoğraf çerçevesi
    yan köşeleri galaxy s4 çakması
    arka kasa iphone 3g-3gs çakması
    alt köşeşi ipad mini çakması

• hp kadar malzeme kalitesi düşük firma yok aldığım her ürününün kapaklarında yıpranma kopmalar oldu.

• Bu cihazın bu segmentteki rakibi çok ve pahalı gibi biraz. Ben şuan daha ince (7.35 mm) alüminyum kasa 280 liraya aldığım polypad 7708 tablet kullanıyorum bu segmentte fiyat-performans olarak en iyisi budur.

• İnceleme çok güzel, tabletin kendisi kötü

• HP gibi bir markanın Çin malı tabletlere rakip olması çok acı. Çerçevesi olağanüstü kötü duruyor ama arka görünümü gayet iyi. inceleme için teşekkürler.
  • Ön çerçeve daha ince olabilirdi.Çin malı tabletler gibi olmuş.Arka tasarım şahane fakat tablet performansı kötü.

• Bir kerede kutudan temiz ürün çıksın. O kadar özeniyorsunuz kutudan çıkan ürünün her yeri toz parmak izi .

• Samsung Galaxy tab 7.0 la bunun arasında ne fark var ıkısıde 399 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgafb5

Çinlilere rakip olur ama yeni Nexus 7ye rakip olamaz.

Öyle bir iddia mı var ben göremedimde

• Çinliler 2gb ramli quad core 1.8 ghz rk3188 tablet çıkardı , hp bileğim kadar çerçeveli tablet çıkardım diye çinlilere rakip olucam zannediyor. yaw he he . rakip olamaz , yarışamaz...
  • 300tl den ucuz (269 tl ye aldım bi arkadaşa) asus memo pad7 varken buna 300tl den fazla para verilmez.

• Çok aradım ama çinlilere marka tablet bulamadım. Acaba özellikleri fiyatı falan nasıl kullanan biri varsa bilgi verirse sevinirim.

• Bu ürünü hediye ettiler bugün, çok kullanma fırsatım olmadı ama arkasının ısındığını hissettim, ki sadece wi-fi ile Google Play'den uygulama indiriyordum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.