Fiyatına göre başarılı buldum.İleri dönemde cüzzi miktar ödeyip işlerimizi çok rahat görebileceğimiz tabletler yaygınlaşacaktır.Şimdilik hafıza kamera gibi donanımları biraz düşük kalabiliyor .
yeni nexus 7 diyorum.
cihazın önü fotoğraf çerçevesi yan köşeleri galaxy s4 çakması arka kasa iphone 3g-3gs çakması alt köşeşi ipad mini çakması
hp kadar malzeme kalitesi düşük firma yok aldığım her ürününün kapaklarında yıpranma kopmalar oldu.
Bu cihazın bu segmentteki rakibi çok ve pahalı gibi biraz. Ben şuan daha ince (7.35 mm) alüminyum kasa 280 liraya aldığım polypad 7708 tablet kullanıyorum bu segmentte fiyat-performans olarak en iyisi budur.
İnceleme çok güzel, tabletin kendisi kötü
HP gibi bir markanın Çin malı tabletlere rakip olması çok acı. Çerçevesi olağanüstü kötü duruyor ama arka görünümü gayet iyi. inceleme için teşekkürler.
Ön çerçeve daha ince olabilirdi.Çin malı tabletler gibi olmuş.Arka tasarım şahane fakat tablet performansı kötü.
Bir kerede kutudan temiz ürün çıksın. O kadar özeniyorsunuz kutudan çıkan ürünün her yeri toz parmak izi .
Samsung Galaxy tab 7.0 la bunun arasında ne fark var ıkısıde 399 TL
quote:
Orijinalden alıntı: tolgafb5
Çinlilere rakip olur ama yeni Nexus 7ye rakip olamaz.
Öyle bir iddia mı var ben göremedimde
Çinliler 2gb ramli quad core 1.8 ghz rk3188 tablet çıkardı , hp bileğim kadar çerçeveli tablet çıkardım diye çinlilere rakip olucam zannediyor. yaw he he . rakip olamaz , yarışamaz...
300tl den ucuz (269 tl ye aldım bi arkadaşa) asus memo pad7 varken buna 300tl den fazla para verilmez.
Çok aradım ama çinlilere marka tablet bulamadım. Acaba özellikleri fiyatı falan nasıl kullanan biri varsa bilgi verirse sevinirim.
Bu ürünü hediye ettiler bugün, çok kullanma fırsatım olmadı ama arkasının ısındığını hissettim, ki sadece wi-fi ile Google Play'den uygulama indiriyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme