Şimdi Ara

HP Spectre x360 14 modeli Tiger Lake işlemcilerle güçlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bilgisayar pazarında liderlik mücadelesi veren HP, ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyor. Firmanın beğenilen melez dizüstü bilgisayarı Spectre x360; Tiger Lake işlemcilerle en güçlü formuna ulaştı.

HP Spectre x360 14 özellikleri ve fiyatı

HP Spectre x360 14 modeli 13.5 inçlik OLED ekranında 3:2 görüntü oranı sunuyor. İnce ekran kenarları sayesinde görüntü alanını daha da arttıran model ayrıca yüzde 90 ekran-kasa oranına ulaşıyor. DCI-P3 renk uzayının yüzde 100’ünü kapsayan ekran mavi ışığı da filtreliyor.

Ayrıca Bkz.Amiral gemi katili Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro tanıtıldı

Intel Evo programında yer alan ürün böylece uykudan çok hızlı uyanma, 17 saate kadar batarya ömrü, hızlı şarj desteği ve bataryanın farklı senaryolara adapte olması gibi verimlilik odaklı özellikleri mevcut.

Tiger Lake tabanlı Intel işlemciler ile Xe grafik gücünü de barındıran yeni HP Spectre x360 14 modelinin alüminyum alaşımlı kasası da havayı daha iyi iletebilmek için tasarlanmış. Parmak izi okuyucu, web kamera tuşu ve güç tuşunu bir arada barındıran arka aydınlatmalı klavye de ilk kez bir Spectre modelinde kullanılıyor.

Doğa dostu malzemeler sayesinde CO2 salınımını azaltan HP ayrıca dönüştürülebilir malzemeler de kullanmış. WiFi 6, Thunderbolt 4 gibi yenilikçi teknolojiler kullanan cihazda HP MPP 2.0 Tilt Pen desteği de var. HP Spectre x360 14 için 1200$ fiyat etiketi mevcut. 13 inçlik HP Spectre x360 modeli yine aynı fiyata sahip. Bu modelin 5G versiyonu ise gelecek yıl piyasada olacak.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/272862/hp-announces-the-new-spectre-x360-14

• 3:2 ekranlı laptop'ların yaygınlaşması üreticiler için büyük bir avantaj

• Oled ekran beni heyecanlandırdı

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Kullanıcılar için iğrenç bence. matebook 13 alacaktım lenovo e595 e geçtim. Netflix ve film vs izlerken diyorsun ki bu 3:2 formatı resmen rezillik.

• quote:

Orijinalden alıntı: IceRulez

Kullanıcılar için iğrenç bence. matebook 13 alacaktım lenovo e595 e geçtim. Netflix ve film vs izlerken diyorsun ki bu 3:2 formatı resmen rezillik.
    O yüzden üreticiler dedim zaten, macbook ta bir üretim bilgisayarı mesela, o yüzden 16:9 değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

üreticiler için ne artısı var bilmiyorum ama resmen saçmalık bence. 3:2 ve 21:9 ekran formatı olmaz olsun  

• quote:

Orijinalden alıntı: IceRulez

üreticiler için ne artısı var bilmiyorum ama resmen saçmalık bence. 3:2 ve 21:9 ekran formatı olmaz olsun  

Yazılımcı isen daha çok satır kod görebiliyorsun bir arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam yazılımcı arkadaşlarım varda hepsi evlerinde pivot şeklinde ips ekranlar kullanıyorlar deli gibi. Ha dersen taşınabilir iş için uygun ama yemin ederim yazılımcı eve geçip koltuğuna rahat oturmadan kod yazmıyor en azından çevremdekileri söylüyorum.

• IceRulez kullanıcısına yanıt
    Sizin için olabilir ancak genel için değil. Hatta bence keşke dik ekranlı olsalar. Ofis dokümanlarıyla uğraşırken, kodlama yaparken, webde gezerken, kısacası mobil kullanımın %95'inde dikey içerik görüntüleniyor. Netflix izleyecek adam zaten evinde büyük monitörden veya tvden izler. İlla işte okulda izleyecekse bunla da izler, olmadı zaten zibilyon tane enine geniş ekranlı model var. Onlardan birini de tercih edebilir. Bence dizüstü bilgisayar denilen cihaz modellerinin büyük çoğunluğunun kullanım amacına uygun olarak dikine yüksek oranlı ekranlarla üretilmeleri gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 3 Ekim 2020; 21:30:44 >
  • kesbi kullanıcısına yanıt

Ben yazılımcı değilim hocam ya. yanlış anladın herealde. ben işim gereği günlük işlerim + vakit geçirmek için tercih ettim e595 i şimdilik gayet memnunum. Aklım matebook 13 deydi ama işte yakından görünce çöp dedim çıktım

Anlıyorum ancak şuan bile webdesiniz. Dikey çözünürlük büyük konfor sağlar. Evde de bağlarsın bir ekrana film dizi akar. Kodlama bir örnek ancak iş ve okul hayatında vidyo izlemek dışında şeyler var.

Hocam bunu senin benim dememle olmaz en iyisi tüketici gidip canlı görmesi lazım. 3:2 nin kullanışlı olduğu kısımlar da var 16:9 un da kullanışlı olduğu kısımlar. Tüketici burada şuna bakmalı hangisi işine geliyor.

Gördüm merak etmeyin. Hatta bi ara huawei matebook x pro alacaktım vazgeçtim. Bikaç yıldır işte samsung tabpro s tablet kullanıyorum. Ekran oranı 3:2. Kaşke dikine daha fazla olanını yapsalar da alsam. Vidyo ve oyun dışında enine geniş ekran anlamsız. Bunu da evdeki 21:9 monitörümle yazıyorum. Her iş için uygun olan oran farklı. Dizüstüler için apple sağolsun doğru yolu gösteriyor. 3:2 hatta 1:1 en iyisi. 16:10 filan yetersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 3 Ekim 2020; 22:3:27 >

Eskiden sony ve samsung marka 17 ve 19 inç kare lcd ekranım vardı. Hele 19 inç olan sony baya iyiydi. Evde olunca bencede 2 adet monitor bulundurmak faydalı olabilir. 21:9 film için müthiş olur  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.