Şimdi Ara

HP STREAM 7 KULLANICI KULUBU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
10
Favori
12.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WallacE McKarT

Selamlar.

Tabletin içinden 25 dolar microsoft store hediye çeki çıkmayanlarhttp://www.microsoft.com/en-us/hpstream şu lllinkten deneyebilir mi almayı.

Denedim biraz once ve 25$ lik kodu verdiler. Yalniz ben telefon tablet vs alirken indirim kodu olur zannetmistim gelen windows store uygulama magazasi koduymus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Tabletin arkasinda ne yaziyor sizin stream 7 5701 yaziyor bende sizde 5701in yaninda rakam var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @alimmm78 tabletin arkasi bu sekilde bende.
     HP STREAM 7 KULLANICI KULUBU
    Benimki 5701
    Sadece bazi stream 7 modellerine 25 dolarlik hediye veriliyormus sayfayi guncellemisler

Sizinkini 5709 a verilmis
    5701 e yok

Fotograf icin tesekkurler

Birinin işine yaramasına sevindim. Ben daha benimkinde deneyemedim dün geldi :) Olsun hocam 2-3 uygulama oyun falan alırsın. Hiç yoktan iyidir:)
  • 25 dolar meselesini deniyorum ama sürekli güvenilir sitelere microsoft u ekle diyor söylediği herşeyi yaptım ama bir türlü validate edemedim nedir?
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Metro arayuzden mi deniyorsunuz masaustu mu?

Metrodan olmuyor masustunden o dedikleri yapinca aciliyor fakat benim cihaza vermedigi icin devami hakkinda bilgim yok

Sizin cihazin arkasinda ne yaziyor?
    5701 5709 5701n ... Gibi hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 17 Şubat 2015; 19:58:32 >
  • her iki arabirimden de denedim verify kısmından daha ileri gidemiyorum güvenliği komple kapattım yine olmuyor. 5701 bendeki cihaz.
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen deneseniz de olmayacak cunku bazi modellerde oluyormus o sayfada oyle yaziyor benim de 5701 ve bana vermedi 5701 de olmuyor

• Benim de amazon dan 79 dolara aldigim tabletim geldi cok memnunum buna 2li veya 3 lu otg kablosu bulabilen var mi?

• Alternatif Dokunmatik Ekran kullanmak isterseniz, Touchpal iyi bir alternatif olabilir, Türkçe desteği de bulunuyor:

http://www.touchpal.com/en/downloads.html

• htutuncu H kullanıcısına yanıt
    Ben de modaya uyup HP Stream 7 inch siparişi verdim, bakalım ne zaman ulaşacak?

Yalnız bu tablet bildiğim kadarıyla Windows 8.1 işletim sistemine sahip. Htutuncu ise bir Android uygulamasını tavsiye ediyor. Bahsettiği uygulamanın Windows tabletler için olanı varsa, onu tavsiye etse ve neden böyle bir alternatif gösterdiğini açıklasa daha iyi olur.
  • sayfanın biraz altına inip bakmaya çalışırsanız görürsünüz.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102978803

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htutuncu -- 20 Şubat 2015; 14:38:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün elime ulaştı tablet. gayet başarılı. ancak kulaklık vs ile kullanmak imkansız. işlemci sesi canlı yayınla kulağınızda :)
  • benim cihaz geldiği günden beri yatıyor aslında, ne amaçla kullanacağımı tam kestiremedim şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

bugün elime ulaştı tablet. gayet başarılı. ancak kulaklık vs ile kullanmak imkansız. işlemci sesi canlı yayınla kulağınızda :)

Maalesef bu doğru. Kulaklıkla denedim. Çok berbat bir olay

Buna rağmen sesi açınca dip ses duyulmuyor. Ve hoparlör kötü ama kulaklıkla ses kalitesi çok güzel.
  • Bugün teslim aldığım HP Stream 7'yi satıyorum arkadaşlar. 32GB hafıza kartı ile birlikte 250 TL. İkinci el kısmına ilân açtım, inceleyebilirsiniz. Teşekkür ederim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103074703&p=1#103074703

• Arkadaşlar bende bu tableti amazondan almak istiyorum. GÜmrük limitimiz bildiğim kadarıyla 75€.Fakat benim kargo hariç tablet 95$ tutuyor. Ben bide kılıf almak istiyorum bi 10$ da kılıf artı kargo ile toplam tutar 120$ ediyor. GElme ihtimali düşük gibime geliyor. Burdaki arkadaşlar nasıl alındığını anlatabilirler mi?
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartı ile 250 iyi fiyat
    Hafıza kartsiz 200 o da iyi

Hemen müşteri bulursunuz
    Neden satiyoraunuz küçük geldiği için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Hafıza kartı ile 250 iyi fiyat
    Hafıza kartsiz 200 o da iyi

Hemen müşteri bulursunuz
    Neden satiyoraunuz küçük geldiği için mi?

Hocam, aynı anda şarj ve klavye / Mouse kullanamamam başlıca etken. Yoksa dört dörtlük bir tablet. Twitch yayınlarını en iyi görüntü kalitesi ile izliyorum, hiçbir takılmak yok. Parasına göre muhteşem bir cihaz ama...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.