Şimdi Ara

HP T3M78AA 24es 23.8'' IPS LED Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ssariaydin

Bu monitörlerin ES, ER, EA gibi birbirinden hiçbir farkını bulamadığım üç modeli var, farkı nedir bilen var mı?

Arka kapak renkleri olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 inch için baktım fiyat farkları var ve ea için x6w32aa, er için t3m88aa, es için t3m86aa model numaraları var üzerlerinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HP markasının monitörleri oldukça kötüler.. Omen adı altında satılan modellerine bakabilirsin sadece.. Ama onlarda tasarımları basit olmasına rağmen fiyatları gereksiz şekilde pahalılar..

22,24,27 inch ve ea/es modellerinin tepkime süreleri 7 ms !! Aman diyeyim uzak durun.. Profesyonel monitör de değiller bunlar..

Viewsonic'in ve asusun güzel monitörleri var o fiyatlarda..

Viewsonic VX2476 / 689 tl / 24" / IPS / DisplayPort, HDMI, VGA /

Asus VX239H / 749 tl / 24" / IPS / HDMI, VGA /
  • yil olmus 2018 halen daha 27" alti monitorlere bakanlar var, nasil bir cehalet yeaaaaagh ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dancerboy14

HP markasının monitörleri oldukça kötüler.. Omen adı altında satılan modellerine bakabilirsin sadece.. Ama onlarda tasarımları basit olmasına rağmen fiyatları gereksiz şekilde pahalılar..

22,24,27 inch ve ea/es modellerinin tepkime süreleri 7 ms !! Aman diyeyim uzak durun.. Profesyonel monitör de değiller bunlar..

Viewsonic'in ve asusun güzel monitörleri var o fiyatlarda..

Viewsonic VX2476 / 689 tl / 24" / IPS / DisplayPort, HDMI, VGA /

Asus VX239H / 749 tl / 24" / IPS / HDMI, VGA /

Yerden yere vurmussunuz ama herkes oyuncu degil. 7 ms olunca neden bu kadar buyutuluyor anlamis degilim. Gayette fiyatini hakeden bir monitor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zengier

yil olmus 2018 halen daha 27" alti monitorlere bakanlar var, nasil bir cehalet yeaaaaagh ..

Monitor boyutunun yilla ne ilgisi var? Yil ilerledikce monitor boyutu mu artiyor? 2020 de 40 inch tv alirsin sen artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: zengier

yil olmus 2018 halen daha 27" alti monitorlere bakanlar var, nasil bir cehalet yeaaaaagh ..

Monitor boyutunun yilla ne ilgisi var? Yil ilerledikce monitor boyutu mu artiyor? 2020 de 40 inch tv alirsin sen artik.

seneye 28, cahil cahil konusma. :D

ekleme: mesajim ciddi degildir, forumdaki genel : "yil olmus 20xx, bilmem ne alinir mi?" hastaligina gondermedir.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Gayet yerden yere vurulacak bir monitör, çünkü pahalı..

Daha ucuza daha iyi monitörler varken, tabiki de yerden yere vurulur..

Para kolay kazanılmıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dancerboy14 kullanıcısına yanıt
    Bu ekranı almayı düşünüyorum, önerebileceğiniz başka ekranlar varsa göz atmak isterim. Cep telefonuyla çektiğim fotoğraflar 2011 model dizüstü bilgisayar ekranında çöp gibi göründüğü için harici bir ekran almaya karar verdim. Ekranı çoğunlukla multimedya amaçlı kullanacağım.

Daha önce monitörü alıp kullananlar da görüşlerini yazarsa çok iyi olur. Herkese iyi forumlar.
  • ssariaydin kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Şu sayfada detaylı karşılaştırması var:https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5a1340255
    Gördüğüm kadarıyla ea modelinde dahili hoparlör var ve rengi beyaz. Hoparlöre bağlı olarak da güç tüketimi diğerlerinden 5 W daha fazla ve 3.5 mm ses giriş çıkışları var.
  • Şu an hepsiburada kdv indirimi ile 645 liraya alınabiliyor, yapı kredi cüzdan uygulaması ile de world carda 50 lira puan kampanyası varmış. Bu fiyata alınır mı ne dersiniz?

• Stok bitmiş yuh!

• Benim sana önerim Viewsonic VX2363 smhl modeli olacaktır. Siyah ve beyaz renkleri var. hangisini istersen seç.

Viewsonic vx2363 - 699 TL
    HP 24ES - 739 TL

HP T3M78AA 24es 23.8'' IPS LED Alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dancerboy14 -- 4 Mayıs 2018; 0:47:53 >

• 27es kullanıyorum bir yıldır harika bir monitör. ben 950 tl ye almıştım şimdi 1600 tl olmuş
  • alinir mi ne demek op basina koy ben iki senedir kullaniyorum mukemmel bir monitordur

• Gecen sene 580e mal etmistim. Hala boyle monitor yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.