Şimdi Ara

hp tarayıcı bilinmiyen aygıt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar bugün bir hp tarayıcı aldım içinden kendi usb kablosu çıkmadı bende usb kabloları oldugu için onu kullandım kuruluma geçtim sonlarına dogru tarayıcıyı takın dedi neyse taktım görmedi bende daha sonra takılacak gibi bir seçenek var onu seçip kurulumu bitirdim usb ile pc ye bagladıgımda windows bilinmiyen aygıt diyor donanımlarda usb de yine bilinmiyen aygıt yazıyor güncelle diyerek cd yi seçiyorum olmuyor otamatik yap diyorum olmuyor sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum ama yine bilinmiyen aygıt diyor arkadaşlar acaba orjinal kaplosu yok diyemi yapıyor bir türlü anlamadım 2 degişik usb kablo ile denedim yine bilinmiyen aygıt diyor acaba bir püf noktasımı varda ben yapamıyorum
    yardımlarınızı bekliyorum

• Her nereden aldıysan gidip söyle. Olmaz öyle şey. USB kablo olmadan olmaz. HP yazıcıların kurulumu biraz gıcık düzgün kuramamış olma ihtimalin yüksek. KOMPLE silip tekrar yüklemeni öneririm.
  • Aslında sıralamayı doğru yapmışsınız.Önce program kurulur,kabloyu takmanız istendiğinde kabloyu takar kurulumu bitirirsiniz.Siz taktığınız usb kablonun sağlam olduğuna eminmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 4 Ocak 2009; 20:20:31 >
  • aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt ın üzerine sağ tıkla sürücüyü gencelleştir de cd yi tak. driverleri kurabilecekmi bakalım.
  • teşekkürler arkadaşlar 2 usb kablosu ile denedim(birini daha önce kullanmıştım soru yokdu digeride sıfır daha ) yarın gidecegim aldıgım yere bidaha kaldırıp tekrar kurim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.