Şimdi Ara

HP TCR 6730S FU357ES C2D P8400 için oneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.exa.com.tr/hp/tasinabilir_bilgisayarlar/hp_tcr-323-7150.html

arkadaslar yukarıda lınktekı dızustu bılgısayarı almayı dusunuorum kullanan arkadaslardan dusuncelerını ogrenmek ıstıorum
    L2 cach bellegı 3 MB dıor dogrumudur ? 860$ gıbı bır fıyata sıfır olarak alacagım bu urun yerıne daha performanslı bıldıgınız urun varsa tavsıyelerınız benım ıcın onemlı. fıyat max. 900$ olmalıdır.www.exa.com.tr sıtesınden tavsıye vereceksenız fıyat 1000-1100$ aralıgındada olabılır oadan daha ucuza alabılıyorum cunkı.
    degerlı yorumlarınızı beklıorum sımdıden tesekkur ederım.

• Gayet güzel bir cihaz fiyatıda oldukça iyi
  • kullanan bırılerını bulabılsem..:) boyle bakınca banada fazlasıyla guzel bır cıhaz gıbı gelıor ama cach bellek olayı bıras kafamı kurcalıor.. yanı 3 mb dogrumu acaba ?
    eger 3 mb ıse hıc duunmıyecegım bıle.. kalıtesınden kuskumuz yok HP nede olas..
  • Evet 3mb ön bellek var, bir nevi benim imzamdaki cihazın 15.4" inç modeli gibi birşey aradaki farklar ram kapasitesi ve ekran kartı, onun dışında işlemci vb. şeyler birebir uyuyor ;)
  • evet..ımzana hıc dıkkat etmımısım ..
    cok saolasın..
    ıslemcı performansı bakımından memnun musun ?
  • walla ben öyle bu konularda pek prof değilim oyundu grafikdi bilmem ama web tasarımı ve kodlama yapıyorum daha önceki cihazım msi amd thurion 64x2, 1.6ghz 2gb ramli bir üründü, şimdi bu cihazı kullanmaya başlayınca eskisinin 2 katından bile fazla performansa sahip olduğunu açıkça gördüm ;)
  • eyfalla ustam saolasın ... cok tesekkur ederım yardımların ıcın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.