Şimdi Ara

hp tx tablet notebook ekran kartı performansı_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu pc nin ekran kartı hakkında bilgilendirirmisiniz beni. son çıkan oyunlarda sorun yaşatır mı degerli görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim... teşekürler

hp tx2630 tablet pc:

İşlemci AMD Turion™X2 Ultra Çift Çekirdekli Mobil İşlemci ZM-84 2.3 Ghz Düzey 2 önbellek 2 MB
    Sistem Belleği 3 GB DDR2 (2+1 GB ) 800 MHz Mak. 4 GB
    Ekran Kartı ATI Radeon™ HD 3200 64MB Grafik Belleği (max. 1470 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği)
    Ses Kartı 3D Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Altec Lansing® hoparlörler
    Modem / Faks 56K
    Ağ Kartı Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Pcmcia 1 ExpressCard/34 yuvası
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB 5400 RPM SATA
    Disket Sürücü Yok
    Optik Sürücü Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    Parmak İzi Okuyucu Tümleşik parmak izi okuyucusu
    Batarya 4 ve 8-hücreli Lithium-Ion Batarya, 65 W AC Güç Adaptörü
    Klavye 101 Tuşlu Klavye -- Dokunmatik ekran için tümleşik kalem, Panelde yer alan medya kontrol düğmeleri
    Ekran 12.1 WXGA (1280 x 800) High Definition BrighView Widescreen Dokunmatik Ekran / Tümleşik Stereo Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    İşletim Sistemi Vista Home Premium İngilizce (32 bit) / Türkçe / İnglizceDil seçeneği
    Boyutlar 224 x 306 x 31,3 mm / 1,96 kg
    Geliştirilmiş Portlar 3 x USB 2.0, 1 x VGA Çıkışı, 1 x S-Video TV Çıkışı, 2 x Kulaklık Çıkışı (biri SPDIF çıkışlı), 2 IEEE 1394, 1 RJ11 modem konektörü, 1 RJ45 Ethernet konektörü
    Kablosuz Haberleşme 802.11a/g/n WLAN, Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    Aksesuarları HP mini uzaktan kumanda
    Bellek Kart Yuvası 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    Açıklama Microsoft® Works 8, Microsoft® Office Home, Microsoft® Internet Explorer 7.0, Windows Mail, Adobe® Reader 8.0, Windows Media
    Player, HP Photosmart Essential , Windows Photo Gallery, DVD Play, Windows Movie Maker, Windows için Verisoft Erişim Yöneticisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simena25 -- 12 Mayıs 2009; 12:30:08 >

• 64 mb onboard ekran kartı ile süper mario dışında bir oyun zor oynarsın. Ondada iki tane mantarı aşar üçüncüde marioyu zıplatamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 12 Mayıs 2009; 13:50:52 >
  • o kadar kötümü kardeş ya diğer özellikleri kafama çok yatmıştı aslında..:))
    quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

64 mb onboard ekran kartı ile süper mario dışında bir oyun zor oynarsın. Ondada iki tane mantarı aşar üçüncüde marioyu zıplatamazsın.
  • Güncel oyun dediğiniz zaman aklıma Crysis, GTA, NFS , COD gibi oyunlar geliyor ve bu oyunları takılmadan rahat rahat oynayabilmeniz için asgari 256 ama ideal olarak 512 mb harici ekran kartı gerekecektir. Genelde de DDR2 yerine DDR3 kartları tercih ediyor oyuncu arkadaşlar. NVidia GF 9600 GT ve ATI HD 4000 serisi kartlara bakmalısınız. Yani o makina ile güncel oyun biraz zor. Ama mario tarzı oyunlar oyananır yada pacman gibi.
  • doğrudur paşam benim kafamı karıştıran max 1470 mb a yukseltilebilir gibisinden bişey yazması . bide bu ati kartların performansı nasıldır bilemiyorum. saol bilgilendirdiğin için
  • arkadaşım ben şu an o makineyi kullanıyorum. kendim pek oyun taraftarı değilim. fakat bir arkadaşım tx2630et de hem need for speed undercover hemde cabal oynayabiliyor. ekran kartı bir miktar düşük gibi görünse de ram 4 gb olduğunda oldukça başarılı. makine olarak biraz nazik ama performans açısından tatmin edici.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.