Şimdi Ara

HP ultrabook 15-b030st harddisk ısınma problemi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın forum üyeleri 3 yıldır hp leptop kullanmaktayım modeli başlıkta belirttiğim gibi leptobumun tek sorunu hard diski speedfan programında 33 derece olduğu halde leptobun altında harddisk bölgesi çok sıcak oluyor başka hiç biyeri ısınmıyor macunlar yeni harddiskimmi bozuk yoksa ultrabooklarda bu doğalmı altında fanla kullanıyorum ama fansız 1 saatte harddisk ateş gibi oluyor yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Aynisindan bende de var.alt kismi hava alacak sekilde kullanirsam sorun olmuyor.ama dizimin ustunde koltuk ustunde kullanirsam isiniyor.masada kullanirken oyunda isinma yapabiliyor.ben de touchpad kismina bir tane kalem koyup yükselterek daha fazla hava gecisine imkan verip isinmasini onluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerose P kullanıcısına yanıt
    benim bitek hdd kısmı ısınıyo sizde o sorun yokmu havadada ısınıyo bende ssd almayı düşünüyorum şu günlerde
  • orhanorhan123 O kullanıcısına yanıt
    En guzeli ssd almak.benim havada isinma problemi olmuyor.bu arada w10 a yukselttiniz mi? Ben yukselttim yavaslama oldu gec acilmalar oldu mecbur ilk basa donmek zorunda kaldim
    Siz denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerose P kullanıcısına yanıt
    windows 10a yükselttiğimde benimde yavaşlama oldu ama bende recovery flaşı var HP den almıştım ssd almayı düşünüyorum bende 120 lik 500 lük hdd yide dışarı alcam hdd kutusu alıp usbden bağlıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanorhan123 -- 28 Haziran 2016; 15:57:14 >
  • windows 10 a yükseltince hdd ve cpu nun normalden daha yüksek calistigini bende tespit ettim ...
    henuz downgrade ya da recovery yapmadim. windows 8 iken dizüstünde ısınma hissetmiyordum bile ...
  • Yarın ssd almaya gideceğim yorum için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD li Laptop ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    HP-G62 Kapanma Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eski kasa hp lerde kronik o ısınmalar.Şu son 2 senedir çıkan hp lerde yok sadece ısınma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.