İyi akşamlar arkadaşlar. 5 Gün önce hp victus adlı laptop satın aldım. 3050 Tİ İ5 12500 H sistemli. Oyun içinde işlemcim aşırı sıcaklık derecelerine ulaşmamasına rağmen 100 fpsden aniden 50 fpsye düşüyorum. Sonra şarj aletini çıkartıp tekrardan taktığımda fps normal değerlerine dönüyor. 2-3 dk geçmeden aynı şekilde 45-50 fpslere düşüyor sonra tekrardan adaptoru çıkartıp takıyorum yine düzeliyor. Devamlı böyle tak çıkar yapmak zorunda kaldım şarj aletini oyun zevki diye bir şey kalmadı ortada bunu nasıl çözerim ? Dediğim gibi işlemci sıcaklık değerlerim normal seyrederken oluyor bu . |
HP VİCTUS 16 FPS DÜŞME SORUNU !
-
-
Game experience dan sesiz mod felan hersey kapalı mi? Bende her oyun 60 fps gecmiyordu oradan ayarladim düzeldi. Bios da guncelle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 27 Mart 2023; 3:26:36 > -
Hocam omen programını indir bir de sitesinden driverini indir. Fan ayarını performans moduna al bir de öyle gir oyuna bakalım duzelicek mi. HP desteki ara istersen direk onlar kurar sana omeni. Dönüş bekliyorum. Umarım düzelir
-
-
hocam kolay gelsin aynı bilgisayar bende de var aynı sorunu yaşıyorum cpu 70 e dayandıgında fps 40 50 ye düşüyır siz nasıl bir çözüm buldunuz,
-
ekran kartı ayarlarınızı yapmayı deneyin. videoyu inceleyin yardımı olabilir
-
Dostum aynı sorunu bende yaşıyordum sebebini oyunda iken merak edip nvidia panelinden baktım ekran kartı watt değeri düşünce FPS düşüyordu.En son Omen Gaming Hub'u indirdim ordan bilgisayarı performans moduna çektim fanlarına max'a getirdim sorun düzeldi sonra.Ben böyle yaptım.Sorun ayda bir falan tekrarlanıyor bazen olmuyot olunca yine default moduna alıp tekrar performans'a çekiyorum ayarları kaydediyorum düzeliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X