Şimdi Ara

Hp Victus E-1010nt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba laptop aldım 2 ay önce 13 14 yıllık bilgisayar kullancıısıyım uzun zamanı laptop ile geçti apu sistemle başladım ve sonunda laptop aldım rtx3050ti 75w 8gb ddr5 4800 mhz ryzen 5 6600h 17.600 tl ye aldım ben ama son zamlarda kafama takılıyor acaba 4050 serisimi alsaydım babamı zorlamaya bütçeyi zorlamaya değermiydi fikirlerinizi almak istiyorum 4 5 k daha koyup almamakla salaklıkmı ettim yoksa sistem cidden yeterlide benmi fazla aç gözlüyüm yani fikirleriniz nedir yani giriyorum youtubeye 4gb çok kötü şöyle böyle vs sallayıp duruyorlar yani aldığıma pişman oldum gibi birşey babamı daha zorlayıp aldırsamıydım aklıma çok takılmaya başladı ben bunu aldım bi 5 yıl falan kullanırım herhalde ileride işe girersem sabit bi yerde kalırsam gider masaüstü alırım ama yani bilemiyorum tavsiyeniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woxusman5 -- 2 Haziran 2023; 1:38:16 >

• yani bu tip konuları çok kafama takıyorum almasamıydım vs dün gece zar zor uyudum hatta bu konu yüzünden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.