İyi bir termal macun veya sıvı metal ile değişim yapıldıktan sonra alüminyum stand yetiyor gözüküyor hocam. Soğutucu konusunda yanlış yönlendirme yapmayayım çünkü çok net bilgim yok açıkçası. |
HP Victus Gaming 16 Ryzen 5 5600H RTX 3060 19.999 TL (8. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkür ederim bende sipariş verdim PC gelince bende ram takviyesi düşünüyorum fikir alayım dedim İnsaAllah sizde çözersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abartı olmuş tabi de, yanında bi adet orta sınıf fhd monitör açınca aradaki fark üzüyor
ekran kartı bmw, ekran egea
Bu laptop ram takviyesi ile kaç sene gider ?
-
Laptop yeni elime ulaştı denildiği kadar rahatsız edici bir ekran sallanması yok ancak amazon laptop kutusunu bi büyük kutu içine resmen atmış ne bir koruyu sünger ne de kağıt koymuş eskiden böyle değildi ya da elemandan elemana değişiyor.
Asıl sorman istediğim driveları nereden indiriyoruz ayrıca laptopun sağ üst köşesinde bulunan delete ve hesap makinesi arasındaki tuş game centerı açması lazım ancak açılmıyor o programı da biliyorsanız paylaşır mısınız?
-
DriverBooster isimli programı kurarsanız kendisi otomatik tarıyor.
GameCenter içinse OmenGamingHub isimli programı kurmalısın.
-
8*2 olarak mı kullanıyorsunuz 8+4 olarak mı 8+4 te sıkıntı yaşayan var mı acaba ya da sorun olur mu
-
HP eski kullanıcı indirimi devam ediyor mu bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20999'dan tekrar stoga girmis. Amazon 1000-2000 tane satti dahada stok getirmisler ustune bide, resmen para yakiyorlar
-
ihtiyaci olmayan bile aldi hala stok var. kaç tane getirdiler acaba bundan .d
-
20999 tl şu anda 16gb ram lı versiyonu
HP Victus 16-E0072NT
-
Ram harici başka bir fark var mı acaba?
Fark yok ram zaten bin lira civarı tutuyor alınır bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Baya baktım ama ram hariç fark yok gibi geldi hatta amazondan 8 lik almıştım iptal edip bunu aldım hayırlısı bakalım😃
Ben de onu almıştım ama ram ekleyeceğiz artık yine hemen hemen aynı oluyor zaten yapacak bir şey yok
Hepsiburada'da satılan 16GB ram'li olan modeli alıp almama arasında kaldım. Bu fiyata bu özelliklerde başka bir laptop ta yok.
-
ok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X