Şimdi Ara

HPI RS4 EVO3 - Nitrolu Uzaktan Kumandalı Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba temiz profesyonel kullanıcıdan. Kesinlikle yanlama yada amacı dışında kullanılmamıştır.
    Tertemiz. Sadece ufak bir bakım gerektiriyor, oda evde yattığından dolayı. Büyük ihtimal rolanti ayarı ve kelebek ayarı olacaktır. Zamanında merak sarmıştım bu 4. arabam fakat iş güç evlilik derken vakit bulamadım ve böyle güzel bi oyuncağın evde yattığı yerdede eskimesinden rahatsız oldum.

Motorunun eskimemesi için her hafta en az askıda 1 kere 1 depo bitene kadar çalıştırırım ısınana kadar rolantide sonra gaz verir bırakırım binek araçlarda aragazı vermek gibi motoru kendi kendini yemesin diye. Tıkır tıkır saat gibi işler fakat yaklaşık 1 yıldır Lastikleri asfalta değmedi alacak kişi bildiği bir hobi mağazasında ufak bir bakım yaptırırsa paşa paşa kullanır. Öyle aman aman bi bakım masrafı çıkmaz tahminimce en fazla 50 TL tutar ama uzun süre başını ağrıtmaz emin olsun.

ARABANIN YANINDA VERİLECEK PARÇALAR
    1 Takım soft (Sert Sünger) teker ( 4 adet lastik (jantlı) )
    1 Takım fabrika çıkışı kendi lastikleri ( 4 adet lastik (jantlı) )
    1 Adet benzin bidonu (kendinden metal çubuklu resimlerde görebilirsiniz)
    1 Adet 3700Watt buji ısıtıcısı en hakikisinden (3700 W zor bulunur)
    1 Adet kaliteli buji ısıtıcısı şarj adaptörü
    1 Adet RC Kumanda (Orjinal HPI)
    1 Adet RC Kumanda Şarj Adaptörü
    1 Adet 4 lü şarjlı pil (Arabanın üzerindeki RC Kontrol ünitesi için)
    4 Adet RX7 kepinin altında sabit şarjlı pil arka stopları yakmak için

2 adet kep
    Mavi olan mazda RX7
    Siyah olan mercedes C32 AMG
    Pimleri filan herşeyi tastamam hatta fazlası fazlasına veriyorum fiyatta pazarlığım yoktur normalde 750 istiyorum ama evlendiğim için kullanamıyorum o yüzden direk 700 yazdım ufak bi pazarlık payı daha olabilir alıcısına şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.

• sadece kep satmayı düşünürmüsünüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.