< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 21 Aralık 2023; 17:58:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hristiyan olmayan birisinin noel ağacı süslemesi ? (4. sayfa)
-
-
Elhamdülillah Müslümanım o yüzden bizi kıskanıyorlar demedim onu geçiniz ancak hem nefret besleyip hemde onların iyiliği için demek komik biraz. Siz nefret etmiyor olabilirsiniz ama inananlar inanmayanlardan nefret ediyor iyilik falan düşünmüyor birbirimizi kandırmayalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müslüman olduğun halde, senin başkalarının çam ağacı süslemelerini istiyormuşsun gibi bir anlam çıkıyor mesajında. Müslümanların, çam ağacı süsleyenlerin bu tür şeyleri yapmasını istememesini kıskançıkla açıklıyorsun. sen kendinin kıskanmadığını ima ettiğinde göre, o halde senin müslümanların çam ağacını süslemelerini istediğin gibi bir anlam ortaya çıkıyor.
Yani?
Yanisi, ilerde uçurum var diyenleri kıskanç olarak nitelendirdiğin gibi, o uçuruma gidenlere de gıkını çıkarmıyorsun. Böyle bir hareket müslümanlığa yakışır mı !
-
Senin gibi din cahilleri ve insanların aklını karıştırıcılar her asır çıkmış ve insanların kafalarını karıştırmaya uğraştırmışlardır...
Şurda senin gibilere güzel bir cevap verilmiş:
dinimizislam.comKandil geceleri uydurma değildir - Dinimiz İslamhttps://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=3980 -
Müslümanların çam ağacı süslemesini istediğimi hiç söylemedim niye yalan söylüyorsun.
Bana zararı olmayan bi davranış isterse soba borusu süslesin canım isterse bende süslerim. Bitki süslemek ile dinden çıkılmaz. Eğlenmek de kimsenin tekelinde değil yok onlar bunu yaptı biz yapmayalım geçiniz efendim.
Ve evet kesinlikle kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Bu sadece yılbaşı kutlaması değil genel olarak kendi yapamadığı her şey için kıskanıyorlar. Bunun sebebi de onun cennete gitmesi kurtuluşa ermesi falan değil ben yapamıyorum sende yapma düşüncesidir yoksa yanacak olması umurunda olmadığı gibi hoşuna bile gidebilir. . Uçurum işin bahanesidir. Kimse salak değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toprağın altına girdiğinde de acaba bu şekilde gülümsetecekler mi sana görürsün...
-
Her koyun kendi bacağından asılacağı gibi, kendi bacağına da sıkar: inat dediğin şey bacağına sıktığın kurşundan başka birşey değil. Zira o çam ağacı seni uyarana zerre kadar zarar vermiyor ama sen onlara inat bacağına sıkıyorsun...
-
Kopyala yapistir yapip sonra da bazi ifadeleri kalin/ bold yapmakla cevap olmuyor bilgine ...
-
Senin kopyala yapıştır dediğine biz nakletmek diyoruz çünkü bu din nakil dinidir. Nakletmek esastır, kendi kafama göre, yorumuma, görüşüme göre konuşamam. Bu yasaktır. Sen kafanı aklını buna değil, burda ne yazıyor, ne uyarılar var, nasıl hareket etmek gerekiyor asıl buna yor..
-
Papagan da naklediyor hemde cok iyi ...
-
Hristiyanlık geleneğiymiş bak bak bak dostum hevesini kırmak gibi olmasın ama ne batı avrupada ne kuzey amerikada kimse hristiyanlığı taktığı yok kültür öğesi gibi birşey kimse ağaç süslerken biz geleneğimizi yaşatıyoruz adetimiz bu diye ağaç süslemiyor takan vardır ortadoğu kökenli hristiyanlar var onlar belki muhafazakar şekilde dini customlarını yerine getiriyorlardır nitekim ortadoğuluların yapısında var kolektif şekilde hareket etme kafası.
-
Herangi bi aktivite yapmakta bati ozentiligi kafeye gitmek sinemaya gitmek mac izlemek
Ne bilim evde oturup bilgisayar oyunu oynamak sosyal medyada takilmak hep batililarin yaptigini taklit ediyorsunuz
kendini gelistirememis insanlarla neyi konusabiliriz
Turkiye de boyle kimse kimsenin zevkine saygi duymaz heleki dinciler konuda oldugu gibi.
Benimde arkadasim vardi bi zamanlar duvardaki oyun posterlerime takmisti cocukmusun felan diyordu
Ah ingiltere seni biraktigima bin pismanim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Aralık 2023; 0:4:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süslerim hoşuma gidiyor kimseyi ilgilendirmez biraz keyifli işler yapın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X