Şimdi Ara

HRS,LRS,HARMONY ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lower Refining Stone
    Jewel Of Harmony

arkadaşlar bu taşlar ne işe yarıyor bilgi verebilir misiniz?

• hiç duymadim
  • jewel of harmoni s3 serverler de katiilik yapiosun yaa sete bleess basar gibi basion ve ozellkil verio bu ozellik hem seti tradede koyunca git mio ve katil olunca dusuo ya set s3 serverde onun dusmemesini sagliyo digerlerinde bilimiom

HRS,LRS,HARMONY ne işe yarar?
  • ARkadaşlar

www.dawnmu.com jog ve gemstone nerelerde düşüyor
  • jog ne ßiLmiorm ama gEm LostMap'de dü$üyor we en cok LostMap 1'de dusuOr diye duydum...
  • GEM STONE Kanturu Core De Çikior :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba HRS iteme guc kazandiran bir tas fakat nasil kullanildigi hakkinda bilgi sahibi degilim. JOG ve JOH ile bilgimi paylasiyorum hemen :)
    arkadaslar bu jevelleri kullanmak icin ilk once cantanizda LvL 380'den sonra kullanilan itemlerden en az birisi olmasi lazim. Örnegin Dragon Knight set parcasi, BoneBlade, Soleil Scepter gibi. cunku bu jevelleri sadece 380 LvL itemlerinde kullanabilirsiniz. Gelelim yapilisina 1 JOG ( Jevel of Guardian ) 1 JOH ( Jevel of Harmony ) Oncelikle Chaos Machine nin yanina gidip en alttaki secenegi tiklayiniz. elinizde bulunan 1 JOG + 1 JOH ve önceden cantanizda olan 380 LvL itemini koyunuz. Max oran % 70 olacaktir, ama korkmayin bu kombinasyon basarasiz bile olsa iteminiz yanmaz sadece jevelleriniz ucar :)) sansli gününüzdeyseniz iteminize PINK OPTION denen ozellik kazandirmis olacaksiniz. iste bu kadar anlatmasi uzun yapmasi kisa ve zevklidir.
    ogrenmek istedikleriniz hakkinda yazabilirisiniz. bildigim kadarini paylasmaya hazirim.

• Bilmeyenler İcin GuseL.Ama Sanırım Burdakilerin Hepsi Bilior
  • aynen simdi nie hoRtLattiniz ki bu koNuYu
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouRaGe_BoSs

merhaba HRS iteme guc kazandiran bir tas fakat nasil kullanildigi hakkinda bilgi sahibi degilim. JOG ve JOH ile bilgimi paylasiyorum hemen :)
    arkadaslar bu jevelleri kullanmak icin ilk once cantanizda LvL 380'den sonra kullanilan itemlerden en az birisi olmasi lazim. Örnegin Dragon Knight set parcasi, BoneBlade, Soleil Scepter gibi. cunku bu jevelleri sadece 380 LvL itemlerinde kullanabilirsiniz. Gelelim yapilisina 1 JOG ( Jevel of Guardian ) 1 JOH ( Jevel of Harmony ) Oncelikle Chaos Machine nin yanina gidip en alttaki secenegi tiklayiniz. elinizde bulunan 1 JOG + 1 JOH ve önceden cantanizda olan 380 LvL itemini koyunuz. Max oran % 70 olacaktir, ama korkmayin bu kombinasyon basarasiz bile olsa iteminiz yanmaz sadece jevelleriniz ucar :)) sansli gününüzdeyseniz iteminize PINK OPTION denen ozellik kazandirmis olacaksiniz. iste bu kadar anlatmasi uzun yapmasi kisa ve zevklidir.
    ogrenmek istedikleriniz hakkinda yazabilirisiniz. bildigim kadarini paylasmaya hazirim.

Gerekli aciklamayi yapmissin zaten bize solicek bisey kalmadi...

• hocam konu hortlamadi. no panic lutfen. gordugum anda cevapladim. insallah yerine ulasmistir. her dakika forumdan kim ne yazmis takip edemiyorum. bu yuzdende kusura kalmasin kimse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.