kmp16 cevabın için tesekkurler . dediğin yere baktım tek gorunuyor . yani senin gonderdiğin resimdeki gibi iki tane gorunmuyor . ben bundan onceki yazımda da belirttiğim gibi BIOS da nasıl enable yapılabileceğini öğrenmek istiyorum . bu konuda da yardımcı olursan memnun olurum . ayrıntısıyla BIOS da yaptıklarımı bir önceki yazımda belirtmiştim . BIOS da HT yi enable yapabileceğim yer nerde ?
bütün foruma uğrayan arkadaslardan cevaplar bekliyorum .
hepinize tesekkürler
iyi çalışmalar
quote:
Orjinalden alıntı: intelp450ht
selamlar arkadaslar ,
kmp16 cevabın için tesekkurler . dediğin yere baktım tek gorunuyor . yani senin gonderdiğin resimdeki gibi iki tane gorunmuyor . ben bundan onceki yazımda da belirttiğim gibi BIOS da nasıl enable yapılabileceğini öğrenmek istiyorum . bu konuda da yardımcı olursan memnun olurum . ayrıntısıyla BIOS da yaptıklarımı bir önceki yazımda belirtmiştim . BIOS da HT yi enable yapabileceğim yer nerde ?
bütün foruma uğrayan arkadaslardan cevaplar bekliyorum .
hepinize tesekkürler
iyi çalışmalar
biosta enabled yapsanda disabled yapsanda çift gözükür en azından bende öle(benim bios hewlett packard bios farklı yani)
3- Menüden veya düğmelerden Standard Feature Flags'ı tıkla.
4- Sağ sütün alttan 4. ona bakıver. Destekliyorsa sana söyler.
Desteklediğine eminsen. BIOS güncellemesi ara.
Başka bir seçenek te anakartının HT (Hyper Treading) desteklemeyen bir model olmasıdır. BIOS güncellemesi yapınca böyle bir özelliğin açılıp açılamayacağını bilmiyorum.Bilen varsayazsın
CTRL+ALT+DEL e basıp performans sekmesine geldiğinde CPU Kullanımı geçmişi bölümü tek parça ise (Yani iki ayrı grafik yoksa) HT kullanılmıyor demektir Ekte resmi var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme