Arkadaşlar selam bugün a101de indirim varmış Ht 105 indirimdeymiş 39.95'e düşmüş, gayet mantıklı gözüktü. Ben özelliklerini buldum. Özellikleri şöyleymiş: "BISS fonksiyonu 270° döndürülebilen SCART Toplu kanal taşıma. Hızlı Kanal Geçiş Ekranı 9’a bölme. Gelişmiş ve Pratik kanal listesi düzenleme özelliği. Favori yönetimi DVB-S/MPEG-2 tamamen uyumlu. MPEG-2 Video (MPL@ML), MPEG-1 Audio Layer1, Layer2 Scart çıkışı 256 renk OSD menü desteği. PAL-NTSC Otomatik Dönüştürme Sistemi Otomatik TP ve Kanal arama
Ambalaj İçeriği Gelişmiş büyük kumanda 1.kalite 12V 1A adaptör IR Alıcı Kullanma kılavuzu ve garanti belgesi
Bana iyi gözüktü ama pek analmıyorum uydudan sizce başka nelere bakmam lazım bir fikriniz var mı? ya da bu özellikler iyi mi? Ne dersiniz?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben daha önce almıştım A 101'den Hometech uydu gayet iyi çıktı birde bu model baya küçük kullanışlı bence ben hiç sorun yaşamadım bence düşünebilirsin. Hızlı kanal geçişi ve kanal taşıma işlemleri baya önemli bence tabi ki biss vs.de tartışılmaz.
bende çok memnunum ht markasından tabletleri de var teknik servisinden çok memnun kaldık biz bence denenebilir kesinlikle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme