Şimdi Ara

HTC 10 delirten Wi-Fi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amiral gemisi diye aldığım ve hadi o kadar para verdik deyip hala alışmaya çalıştığım(2 ay oldu) telefonda ciddi wi-fi sıkıntısı var. Şöyle ki evin içinde full çekerken aniden "unstable connection" deyip kesiliyor. Bağlantı evde hep full, hiç azalmadan aniden kopuyor(modem çok merkezi yerde)
    2. telefonum 600 liralık meizu'da hiç böyle bir durum yaşamamıştım. Eve gelenlerden de bağlantı sorunu yaşayan olmadı.

Araştırdım, settings'deki ayarları yaptım vs ama illa factory reset öneriliyor ki benim telefonu silip tekrar kurmaya vaktim filan yok. Ki gene aynı olacak adım gibi eminim.

Modemle aynı anda telefonu kapat bekle aç vs demeyin (en az 40 tane sitede bu şekilde yazıyor) hiç bir halta yaradığı yok.

Nedir bunun çaresi?

Çok teşekkürler

• Eger modemin yeni nesil modemse (5ghz hizla sinyal yayanlar) telefonda wifi agi olustururken sinyal turu secme yeri var genelde bu automatic olmasi gerekir eger sende bu secenek sadece 5ghz ise veya yeni nesil modemin varken sende bu secenek 2ghz ise sorun yasayabilirsin. Wifi aginin uzerine tiklayip gelismis ayarlara iyice bak derim.

Edit: esdostta modem varsa 2dk lik baska bi modem deneyebilirsin. Belki modemdede sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 23 Şubat 2017; 11:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Wifi 6 modem sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.