Şimdi Ara

HTC 10, OIS destekli ön kamera ile birlikte gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • On panelin 4 de 1 ini kaplayan htc yazı alanı koymasalar bari gene. Güzelim telefon logo koyacam diye kürek haline dönüyor.

• Bu telefonu yada s7yi alirim. umarim su gecirmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc son kozunu mu oynuyor acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantin87

İnsanın biri HTC keko telefonu demiş :D hey Allhım ya ne güldürdün inavasyon nedir desem sana? smartphone da inavasyon=HTC dir. Google amcadan öğren biraz

Inavasyon? O inovasyon olmasin?

Htc de ne inovasyon varmis? Boomsound haporlorleri tam keko isi iste. Sen cihazi haporloru icin mi aliyorsun? Cihazda ortalama bi haporlor cok rahat is goruyor. Kekolara yaranicam diye iki tane kocaman haporloru koyup kurek gibi telefon cikardi yillarca. Pili soylemiyorum bile 8 9mm kasa cikarip seleflerindan dusuk pillerle geldi her zaman htc.

Simdi 3k mah bataryayida 9mm kasaya koycaksa istemem yan cebime koy.. Cinliler o kasaya 4000 mah sigdiriyor.

Inovasyon dedigin nedir htc de soylesene merak ettim?

Bi zamanlar cikardigi ultra teneke kamerasi mi? Yada senelerdir vazgecmedigi on cercevedeki htc logosu mu?

Birak allah askina htc nere inovasyon nere...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hahaha HTC ye keko telefonu diyeni ilk defa burada gördüm. BİDE ŞU SÖZE BAK. Samsung 2 yıldır düzgün tasarımlı model ortaya koyuyor diye diğer tüm modeller keko oldu. Samsung 2 yıldır bunları geçmedi. Yeni yeni onları yakaladı.(tasarım olarak)

• Bu özelliklerde gelirse bir şekilde alırım o telefonu... En son amiral gemisi olarak HTC One X kullanmış biriyim. ondan sonra hiç sıfır ve amiral gemisi telefon almadım. z5 premium alacaktım o da fıss çıktı... z5 için o tasarım rezalet bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

İnsanın biri HTC keko telefonu demiş :D hey Allhım ya ne güldürdün inavasyon nedir desem sana? smartphone da inavasyon=HTC dir. Google amcadan öğren biraz

Htc de ne inovasyon varmis? Boomsound haporlorleri tam keko isi iste. Sen cihazi haporloru icin mi aliyorsun? Cihazda ortalama bi haporlor cok rahat is goruyor. Kekolara yaranicam diye iki tane kocaman haporloru koyup kurek gibi telefon cikardi yillarca. Pili soylemiyorum bile 8 9mm kasa cikarip seleflerindan dusuk pillerle geldi her zaman htc.

Simdi 3k mah bataryayida 9mm kasaya koycaksa istemem yan cebime koy.. Cinliler o kasaya 4000 mah sigdiriyor.

Bi zamanlar cikardigi ultra teneke kamerasi mi? Yada senelerdir vazgecmedigi on cercevedeki htc logosu mu?

Haporlor nedir?

• Suskun HTC fanları baharda ortaya çıkan mantarlar gibi ortaya çıkmışlar. Umarım beklediğiniz gibi bir telefon olur ne diyim.

• Kusura bakmayında şu sektörde inovasyon yapan 2 firma kaldı LG ve Samsung. HTC nin inovasyon dediğiniz olayı sadece boomsound hoparlörler. Apple da zaten artık geriden geliyor.

• quote:

İnavasyon değil yenilik. Dilimizde karşılığı olan kelimeleri kullanmaya özen gösterelim.

• quote:

quote:

Haporlor? O hoparlör olmasın?

Ayrıca ne demek keko? Niye onu bunu aşağılıyorsun?

• Ya şu HTC'ye keko diyene cevap vermeyin kendince takılsın. Eksi vermenin yokluğunu yaşıyoruz resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 10 Nisan 2016; 17:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: constantin87İnsanın biri HTC keko telefonu demiş :D hey Allhım ya ne güldürdün inavasyon nedir desem sana? smartphone da inavasyon=HTC dir. Google amcadan öğren biraz
    Inavasyon? O inovasyon olmasin? Htc de ne inovasyon varmis? Boomsound haporlorleri tam keko isi iste. Sen cihazi haporloru icin mi aliyorsun? Cihazda ortalama bi haporlor cok rahat is goruyor. Kekolara yaranicam diye iki tane kocaman haporloru koyup kurek gibi telefon cikardi yillarca. Pili soylemiyorum bile 8 9mm kasa cikarip seleflerindan dusuk pillerle geldi her zaman htc. Simdi 3k mah bataryayida 9mm kasaya koycaksa istemem yan cebime koy.. Cinliler o kasaya 4000 mah sigdiriyor. Inovasyon dedigin nedir htc de soylesene merak ettim? Bi zamanlar cikardigi ultra teneke kamerasi mi? Yada senelerdir vazgecmedigi on cercevedeki htc logosu mu? Birak allah askina htc nere inovasyon nere...
    Haporlor? O hoparlör olmasın? Ayrıca ne demek keko? Niye onu bunu aşağılıyorsun?

Samsung e250 yaptım diye sevinirken Apple batmaktan kurtulmaya çalışırken htc smartphone un kitabını yazıyordu ustalara saygı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Suskun HTC fanları baharda ortaya çıkan mantarlar gibi ortaya çıkmışlar. Umarım beklediğiniz gibi bir telefon olur ne diyim.

Kendime fan diyemem muhtemelen ama bugüne kadarki en iyi Android deneyimini htc telefonumda yaşadım. Servis yüzünden tekrar htc almam dedim ve almadım da. sense arayüzü bana kalırsa muazzam, yeni telefonlarını incelemedim, ne durumdadır bilmiyorum ama aklımdaki htc deneyimi aynı ise güzel telefon olur bu. Fiyat konusunda da insanlar şikayet ediyor haklı olarak ama Android tarafında fiyatı düşmeyen neredeyse tek marka bu. - müşteri bulabilirsen- ikinci elde de üzmez insanı. Bu olumlu özellikler telefon tutarsa kayda değer olacak tabii. M9 ve popülaritesi için aynı şeyleri söyleyemem mesela.

• canmania C kullanıcısına yanıt
    Pardon? Smartphone dedigin cihazlar android yada ios ile geldiler.

Ios ki ios 4 e kadarki adi iPhone OS dir, iPhone OS 2 varken daha android yoktu ne smartphone undan bahsediyorsun sen ?

• quote:

Pardon? Smartphone dedigin cihazlar android yada ios ile geldiler.

Ios ki ios 4 e kadarki adi iPhone OS dir, iPhone OS 2 varken daha android yoktu ne smartphone undan bahsediyorsun sen ?

Smartphone dediğinde aklına her zaman ios mu geliyor ilk ondan önce Htc Windows Mobile işletim sistemi kullanıyordu ve IOS un hiç o zaman adı bile yoktu

• bmamba712 B kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin htc kac yilinda cikti? Ve smartphone ne demek umarim biliyosundur..

• quote:

Bahsettigin htc kac yilinda cikti? Ve smartphone ne demek umarim biliyosundur..

Htc şirketi ilk kez 1997 de kuruldu ve bilgisayar üretmekte başladı.Ayrıca ilk Akıllı Telefon IBM ve Bellsouth ortaklığıyla 1994 satışa sunulmuştur.Bu kadar bilgi yeter mi? Dünyanın ilk smartphone u iPhone sanıyorsan birazcık araştırmanı tavsiye ederim

• bmamba712 B kullanıcısına yanıt
    Bence sen telwfonla akilli telefon arasindaki farki bilmiyorsun :) 1994 te akilli telefon cikardi htc diye orda burda soylemede alaya almasinlar :)

• quote:

Bence sen telwfonla akilli telefon arasindaki farki bilmiyorsun :) 1994 te akilli telefon cikardi htc diye orda burda soylemede alaya almasinlar :)

Sen mesajlarımı okumayı bilmiyorsan ben ne yapayım?Hem ben ilk Akıllı telefonu Htc yaptım demedim ki!Ve ilk Akıllı telefonun IOS ve Android olmadığını söyledim ve birazcık araştırmaya bunları öğrenebileceğinizi dile getirdim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.