Şimdi Ara

HTC 10'un yeni teaser görüntüsü ses yetenekleri üzerinde duruyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı kaynaklarda HTC'nin fiyat politikasına ne gibi yorumlar var? Yoksa sadece bizim ülkede mi böyle? Tüm dünya şikayetçiyse neden düzgün fiyattan çıkarmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalirsa gorseldeki izgaralar sanki iki ayri versiyonla gelecegini gosteriyor gibi biri a9 gibi bir diyeride m8 gibi

Yine fiyat politikasi denmis s7 3200 lira arkadaslar hatirlatayim htc yi artik elestirmekten bazgecin

• fiyat ne olacak asıl önemli olan da o . pusuda bekliyorum g5 ve m10 u açıkçası
  • kasa sağlamlığı ve kalitesi + ses kalitesi. bunları bozmayacaktır inşallah.
  • Stereo hopörlörler kalaın kamera iyi olsun ekran full hd kalsın ve snapdragon 820 gelsin desem çok mu şey isterim htc :(

• Stereo hopörlörler kalsın kamera iyi olsun ekran full hd kalsın ve snapdragon 820 gelsin desem çok mu şey isterim htc :(

• Xperia x hem stereo hem hi-fi kulaklık çıkışına sahip yani ses konusunda sony'yi geçebileceğini sanmıyorum

• ses konusunda iddialı gelirse htc çok şişirecektir fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ses konusunda iddialı gelirse htc çok şişirecektir fiyatı

Orası kesin zaten hocam fiyat beklenenden yüksek gelir gene.
  • Yine geleceğe yön verecek bir devrim niteliğinde ürün çıkarak M7 devrimi gibi...

• Tüm dünya ile aynı anda yani 12 Nisan Salı günü ülkemizde de tanıtılacak olan HTC 10, PhoneArena tarafından ortaya çıkartılan bir görsele göre AnTuTu testinde tüm rakiplerine fark atıyor.

AnTuTu Benchmark testinden tam 156091 puan alan HTC 10, birinci sıraya yerleşirken Xiaomi Mi5, Galaxy S7 edge, iPhone 6s gibi modelleri arkasında bırakıyor.

HTC 10'un yeni teaser görüntüsü ses yetenekleri üzerinde duruyor

Ortaya çıkan bilgilere göre 5.1 inç büyüklüğünde Quad HD ekranla cam arasında boşluğun yer almadığı Super LCD 5 ekranla gelecek olan HTC 10, gücünü piyasanın en iddialı işlemcilerinden olan Snapdragon 820’den alıyor.

4 GB RAM ve arttırılabilir 32 GB dahili depolama alanının eşlik ettiği HTC 10, parmak izi okuyucu, USB Type-C gibi yenilikleri de bünyesinde barındıracak.

• inşallah fiyat konusunda da rekabetçi olur yoksa bu sefer güle güle deriz Htc.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Xperia x hem stereo hem hi-fi kulaklık çıkışına sahip yani ses konusunda sony'yi geçebileceğini sanmıyorum

Ses konusunda Sony HTC'yi ne zaman geçebilmiş de şimdi geçsin. Talihsiz bir yorum olmuş sizinki
  • HTC Fiyat konusunda agresif bir politika izlese iki sene, üçüncü seneye Kullanıcı kitlesi oluşur... HTC hala da Türkiye de kendisini tanıttı hissediyor. Kimse HTC diye bir marka, markanın sağlamlığını kalitesini vs. Bilmiyor... 2500 veya 2299 fiyatlarında olursa cihaz o zaman çok güzel olur. Bu özellikler gelirse.... Almak isteyen çok kullanıcı vardır. ancak fiyat performans kıyaslaması ile samsung veya lg ye kayan müşteri az değildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Xperia x hem stereo hem hi-fi kulaklık çıkışına sahip yani ses konusunda sony'yi geçebileceğini sanmıyorum

Ses konusunda Sony HTC'yi ne zaman geçebilmiş de şimdi geçsin. Talihsiz bir yorum olmuş sizinki

Htc ses konusunda ne yaptı ki yani şimdiye kadar, ellerindeki kaynaklada bişey yapabileceklerini sanmıyorum sony ise ses diyince ilk akla gelen markalardan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukadar reklam yapip beklentileri yukseltmekte ters tepebilir eger cok beklentiler yuksek olursa standart premium bir telefonla karsilasanlar bile hayal kirikligi ile karsilasip vazgecebilir hatice hanim.

• Sesi (büyük deliğe) bas ve (küçük deliğe) tiz olarak ayırmışlar gibi.

• m8 vardı, yanında gelen kulaklık (sözde en kaliteli buydu çok övülüyordu vs dandiklerin 1 tık üstünde ve kırmızı siyahtı. Bir özelliği yoktu) Çok çok iyi bir kulaklık alırsanız iyi ses veriyor. Haa Z5'ten iyi mi veriyor? Anlamak çok zor, yorum yapamazsınız. Dış ses desen zaten 100 gr aletten ne gelecek?

Öte yandan 2016 yılında kablolu kulaklıkla dinlenen müzik vs çok saçma. Ama çok kalite kablosuz kulak içi yok.. Ee?

Görüntü diyen hız diyen çok bu da ses olayına sarmış mevzuyu. Bas reklamı gitsin. Pazarlama taktiği

• kulaklık çıkışındaki ses kalitesi htc one a9 un gerisinde kalacağını düşünmüyorum m10 modelinde. keza a9 için piyasadaki en iyi ses çıkışı olduğundan basediliyordu.

bende a9 alma arifesindeyken m10 u beklesem mi diye düşünmüyor değilim ama htc nin fiyat politikası yüzünden iki telefon arasındaki farkın en az 1000tl olacağına da kesin gözüyle bakıyorum.
  • HTC gerçekten süper cihazlar üretiyor. Fiyatıda bi kontrol altına alırsa bu iş tamamdır...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.