Bildirim
htc 3333 mega (toch 2) ya da samsung s5620 monte
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Cevap verecek kimse yok mu arkadaşlar, zaten cevap alana kadar İzmir Vatan'da 3333 kalmamış
-
İzmir MediaMarkt'ta HTC Touch 2 var. Ben bu akşam aldım 590 TL'ye.
Çok fazla araştırma fırsatım olmamıştı, bir kaç gün önce HTC ve uygun fiyata rastlayınca internette kısaca araştırdım. HTC Touch2 kullanıcıları genelde memnundu. Windows Mobile 6.5 yüklü, wi-fi ve gps özellikli dokunmatik bi telefon arıyodum bunu aldım.
Henüz şarjda. Bu tarz telefon daha önce kullanmadım, bi kaç hafta içinde program yükleme vs gibi işlerle haşır neşir olursam yorum aktarabilirim. -
Işletim sistemi olmaması kafamı karıştırıyor. Şayet samsung star a msn programı bile bulamadık. Monte de aynı -
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim... Benim görüşümde 3333 almak yönünde kesinleşti, bu gün media markette her iki telefonu da görme şansım oldu, 3333 ne yalan söyleyeyim göynümü çeldi...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung türkiye garantili ne demek
- ipro smart 2.4s
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X