Şimdi Ara

HTC 816G SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 HTC 816G SATILIK
    Arkadaşlar telefonun ikinci sahibiyim garantisi yoktur.Telefonun ekranda ve arka kasada kılcal çizikler vardır ama kesinlikle dışarıdan ilk bakışta belli değildir anca direk dikkatli incelerseniz görebilirsiniz. Sağ taraftaki sim kart , hafıza kartı kapağı tam oturmamakta ama çıkmamaktadır resimde net olarak belli olmaktadır. Birde çok ufak sol üst yan tarafta vuruk ezik gibi bir yer vardır kullanıma engel değildir farkında olmuyorsunuz bile yani bende öyle oldu.

Kutusu şarj aleti bulunmaktadır. Her şeyi net olarak yazdım okuduktan sonra dönüş sağlayın lütfen. Bu sebeplerden dolayı ücreti uygun tuttuğumu düşünüyorum. TAKAS YOKTUR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Mart 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: burakuc

Arkadaşlar telefonun ikinci sahibiyim Brighstar garantisi altında 5-6 ay daha garantisi vardır.Telefon ekranda ve arka kasada kılcal çizikler vardır ama kesinlikle dışardan ilk bakışta belli değildir anca direk dikkatli incelemeniz gerekmektedir. Sağ taraftaki simkart , hafıza kartı kapağı tam oturmamakta ama çıkmamaktadır birde çok ufak sol üst yan tarafta vuruk ezik gibi bir yer vardır kullanıma engel değildir farketmiyorsunuz bile yani bende öyle oldu.Garantisini tam olarak sorgulatmadım ama isteyen olursa sorarım.

Resimler eklendi. Kutusu belgelerı şarj aleti bulunmaktadır.Bu sebeplerden dolayı ücreti uygun tuttuğumu düşünüyorum.

Takas olarak; MEIZU M2 NOTE, LUMIA 640 XL, HUAWEİ G7, SAMSUNG J5 gibi telefonlarla olabilir tabi farklı bir model önerecek varsada tekliflere açığım.

Mesajlara anında cevab verilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

dukkanımdakı teknosa preo p1 e bır bakın anlaşırız altı ustu konusunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Moto G4 Plus
    5 yıl önce açıldı
    Alınık garantili meizu x8
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.