Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen kullanan arkadaşlardan eksi ve artı yönlerini bekliyoruz.Ayrıca bu sattten sonra bu telefon alınır mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeybek79

Halen kullanan arkadaşlardan eksi ve artı yönlerini bekliyoruz.Ayrıca bu sattten sonra bu telefon alınır mı sizce ?

Etkin bir şekilde kullanıyorum, pek söyleyecek bir şeyim yok telefonun kronik sorunu yok klasik Windows Phone işte, artı yönü kamerası bugünün orta seviye telefonlarıyla yarışır ve beats audio çok iyi, eksi yönü bataryasının az gitmesi bana 1 günü çıkarmıyor çok kullandığımdan, wp seviyorsanız kullanırım diyorsanız alınır ayrıca güncelleme gelmiyor 8.1 de kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Halen kullanan arkadaşlardan eksi ve artı yönlerini bekliyoruz.Ayrıca bu sattten sonra bu telefon alınır mı sizce ?

Etkin bir şekilde kullanıyorum, pek söyleyecek bir şeyim yok telefonun kronik sorunu yok klasik Windows Phone işte, artı yönü kamerası bugünün orta seviye telefonlarıyla yarışır ve beats audio çok iyi, eksi yönü bataryasının az gitmesi bana 1 günü çıkarmıyor çok kullandığımdan, wp seviyorsanız kullanırım diyorsanız alınır ayrıca güncelleme gelmiyor 8.1 de kaldı

Şu an için nokıa 1320 kullanıyorum (oda 8.1 wp) memnunum .Tek sorun taşıma derdi olması.Bunu 2. telefon olarak düşünüyorum.
    Cihazın çıkış tarihi baya eski olduğundan sorayım demiştim.
    Şarj konusu kafama takıldı.. Wifi ve mobil veriyi anca işim olduğu zaman açarım.2 günü kurtarır mı acaba ?
    Birde internette sayfa yükleme hızı nasıl ?
    Saygılar

• Cihazi yaklasik 1 ay once satin aldik. 2 adet siparis vermistik.

benim cihazda bazen ekranda Ki pikseller voltaj sorunu sebebiyle titresiyor ama genel olarak bir problem olusturmuyor.

Diger cihaz da ise HTC 8x'te kronik bir sorun plan sim kart okumama furumu mevcuttu ve teleservice'e gonderdik hala bekliyoruz. (12 is gunu civari zaman gecti)

iyi yonlerine gelecek oluraak,cihazin Beats Audio ozelligi gercekten cok guzel. 2.5V'luk ses amfisi bulundurdugu soyleniyor ve gercekten piyasada Ki en pahali cihazlardan bile daha yuksek kulaklik sesi veriyor ve bunu yaparken ses bozulmuyor cok temiz cikiyor. Metal/Rock tarzi muzik dinliyorum genelde ve Sony MDR ZX600 kulakligiyla dinliyorum. Kaliteli bir kulaklik ve kaliteli ses sunan bir cihazla muzik dinlemek keyif verici. (muzik dosyasininda yuksek kaliteli olmasi da onemli tabii)

Windows Phone 8.1 kullaniyor ama cihaz elime gectiginde WP 8.0 vardi ve ust uste 5 ya da 4 guncelleme yaparak Windows Phone 8.1'e gecebildim.

Android HTC One M8 kullaniyordum maalesef cihazim bozuldu ve uygun fiyatli oldugu icin 8x'i tercih ettim. Muzik benim icin onemliydi ve WP cihazlarina ozel bir ilgim vardi. O yuzden bu cihazi aldigima pisman degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heydudee H kullanıcısına yanıt
    Elektronik şans işi maalesef. cevap için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Şu an için nokıa 1320 kullanıyorum (oda 8.1 wp) memnunum .Tek sorun taşıma derdi olması.Bunu 2. telefon olarak düşünüyorum.
    Cihazın çıkış tarihi baya eski olduğundan sorayım demiştim.
    Şarj konusu kafama takıldı.. Wifi ve mobil veriyi anca işim olduğu zaman açarım.2 günü kurtarır mı acaba ?
    Birde internette sayfa yükleme hızı nasıl ?
    Saygılar

Bu 920 muadili bir telefon yani batarya hariç 1320den daha üstün eski olması seni bu konuda yanıltmasın, batarya konusu çok değişir 3 senedir falan diğer 8x ana konusunu takip ederim 2 gün kullanan da vardı benim gibi günü çıkarmayan da vardı kullanıma bağlı, birde şimdi bu telefon 2012-2013 yıllarında üretildi eğer sıfır alacaksanız sizin aldığınız telefon en az 3 yıl beklemiş olacak ve zaten bataryasında kayıplar olacak, ben günde 10 defa tak çıkar yaptığımda oluyor zaten bataryası bozuk %15 de kendi kendine kapanıyor değiştirmeye kalktım 50-60 lira gibi bir fiyatı var orijinal bataryanın eğer telefoncuya taktırırsanız 70-100 lira gibi bir fiyat istiyorlar içine de hangi bataryayı taktıkları meçhul, yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum bir sefer bile arıza yapmadı şuan sadece batarya problemim var o da benim hatamdan sayılır çok tak çıkar yaptım

• Cevap için teşekkürler.İkiz kart çıkartabilirsem sıfırını almayı planlıyorum.
  • beyler çok uzun süredir kullandıgım htc 8x te kapanma yada sim kart okumamam sorunu başgösterdi. sebebi nedir yada fabrika ayarlarına dön desem çözülür mü ? başına gelen arkadaş varmı böyle sorunlar
  • Uzun bi zaman olmuş ama en dogru sonucu burdan alabilirim galiba tamamiyle ses odaklı soruyorum. Bu cihaz hb de satılıyor 450 kusur liraya. Htc10 ile arasındaki fiyat farkı kadar ses kalite farkı varmı acaba?
  • Windows 10 almadı ve almayacak.
    Windows'a bulaşma yanarsın.
  • Şu telefonu kullanan kaldımı ya hu , herşeyi ms ye atmayın ,htc de ilgilenmedi telefonla

• nerdeyse 3 oldu ve kullanıyorum bozulasıya kadarda kullanmayı düşünüyorum

• bir sorunum var:
    ben telefonla konuşurken,
    beni arayan cevapsız çağrılar ekrana düşmüyor,
    ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

bir sorunum var:
    ben telefonla konuşurken,
    beni arayan cevapsız çağrılar ekrana düşmüyor,
    ??

http://telefondestek.vodafone.com.tr/web/htc-windows-phone-8x/temel-ayarlar/arama/arama-bekletmeyi-etkinlestirin-ya-da-devre-disi-birakin

• Teşekkkurler

• windows 10 güncellemesi gelecek mi
  • hayır

• Arkadaşlar telefonumun power tuşu bozuldu. Nerede yaptırabilirim?

Telefonu 2.5 senedir kullanıyorum. Performansından, kamerasından hala memnunum. Ancak ilk önce ses kısma tuşu bozulmuştu. Garantisinin bitmesine 1 ay vardı. KVK tarafından mavi arka kapak komple değiştirildi, sorun düzeldi. Ama power tuşumu değiştirmemişlerdi. Şuan bu tuş da bozuldu. Eğer bu tuşu yaptırabilirsem 1 sene daha kullanırım gibime geliyor. En ucuza nerede yaptırabilirim fikri olan varsa memnum olurum. İstanbul'dayım.
  • Arkadaşlar android'e geçmek istiyorum. Bu cihazı takas etmeye kalksam android olarak eş değeri nedir acaba fikriniz var mı ? veya satsak ederi nedir ? (Sarı renk.Kasası hiç açılmadı.)
  • voqka35 kullanıcısına yanıt
    Bir ay öncesine kadar

450-500 tl civarına sıfırı alınabiliyordu.

Müşterisini bulursan 200-250 tl civarına okutursun.

Diğer soruyu tam anlamadım, eğer üste para vermeden takas etmek istiyorsan işin zor.
    400-500 liradan aşağı satılan 2. Elden hayır gelmez.
    Enaz 2 gb ram olsun.
    2. El de Htc one m8 önerilebilir. Veya samsung s5 veya A5 tercih edilebilir.

800 liraya sıfır; moto g4 Plus modeli alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 21 Nisan 2017; 23:14:34 >
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.