Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Ativ S I8750 Windows Phone 8 ANA KONU

http://forum.donanimhaber.com/m_67891812/tm.htm

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 10 Kasım 2012; 10:56:02 >

• Nasıl beyler S3 mü alayım bunu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Cihazın çektiği fotolar yavaş yavaş ekleyelim...

İstanbul sahil...

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

HTC 8X fotoğraf konusunda Lumia 920'dan geri kalır diye düşünüyordum ancak ciddi bir rakip olduğunu gösterdi Başarılı fotoğraflar...

• quote:

Orijinalden alıntı: WindowsTelefon

HTC 8X fotoğraf konusunda Lumia 920'dan geri kalır diye düşünüyordum ancak ciddi bir rakip olduğunu gösterdi Başarılı fotoğraflar...

Büyük bir ihtimalle düşük ışıkda daha iyi çekecektir L920, ama gündüz pek ahım şahım bir fark olacağını sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

vay cemati HTC8X selamün aleyküm GEldim bende california mavisi telefonum ile aranıza kabul edermsiniz beni :D

Hocam sen unlock yapmaya custom rom yüklemeye meraklı birisin anladığım kadarıyla.

Şu 8x e unlock çıkınca paylaşırmısın, bende istiyorum ama TR açıklamalı olmayınca biraz kalıyorum öle
  • quote:

vay cemati HTC8X selamün aleyküm GEldim bende california mavisi telefonum ile aranıza kabul edermsiniz beni :D

hoşgeldin dostum.. kırmızısını bi görsem ben de alcam ama hiçbiyerde kırmızı yok..:((
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

hoşgeldin

@thunderbolt

güzel fotolar

Teşekkürler manual ayar yapmadan çektim vakit olduğunda manual ayarlarla daha iyi sonuçlar alınabilir...

teşekkürler fotolar için.. ama tüm fotolar kapalı havada çekilmiş o yüzden noise lar var.. açık havada açıkçası çok daha iyi performans bekliyorum..
    çünkü one x ile bu havada daha kötü sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum one x sahibi olarak..
    beyaz dengesine bi güncelleme sonrası cihaz daha da oturacaktır..(htc bu güncellemeleri iyi yapıyo bayaa.. mesela one x de 4.0.3 ile gelen kamera gayet kötüydü noise çokdu ve bildiğin dağılıyodu görüntü. ama 4.0.4 ile son güncelleme sonrası 2 kat farketti diyebilirim.. ve noise falan çok çok azaldı.. umarım buna da bi güncelleme sonrası tam oturur)

• quote:

Orijinalden alıntı: WindowsTelefon

quote:

Cihazın çektiği fotolar yavaş yavaş ekleyelim...

İstanbul sahil...

bence açık havada kesinlikle lumiadan alta kalmaz.. ;)) ama gece çekimlerinde noolur bilmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur21 -- 10 Kasım 2012; 11:26:51 >

• Arkadaşlar HTC 8x İle çektiğim bir video

http://www.youtube.com/watch?v=cabAzPUrDNk&feature=youtu.be
  • quote:

Arkadaşlar HTC 8x İle çektiğim bir video

zeytinburnu sahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Arkadaşlar HTC 8x İle çektiğim bir video

zeytinburnu sahil

Evet sharpie...

• pil performans testi.
    http://blog.gsmarena.com/htc-windows-phone-8x-flunks-battery-test-results-are-inside/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 10 Kasım 2012; 11:56:26 >

• gayet iyi bence.
  • quote:

gayet iyi bence.

geldimi cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

gayet iyi bence.

geldimi cihazın.

şubeye gelmesini bekliyorum yahu. bi gelmedi
  • quote:

quote:

Hocam sen unlock yapmaya custom rom yüklemeye meraklı birisin anladığım kadarıyla.

Şu 8x e unlock çıkınca paylaşırmısın, bende istiyorum ama TR açıklamalı olmayınca biraz kalıyorum öle

tabiki ama şu an için biraz erken biraz beklicez ben HTC trophy de wp7,5 de kırık kullanıyordum.Nokia drive falan herşey yüklüydü Ama öncelikle HSPL yapılması lazım telefonlara o nasıl olcak bakalım merak ediyorum. HSPL telefonu custom rom yüklemek için uygun hale getirme diyebiliriz.Bende XDA yı sürekli merakla takip ediyorum.Elimden geldiğince yardımcı olacağım bu konusu siz arkdaşlarıma

• quote:

Kargomun gelmesini bekliyorum, gelsede kurcalasak

WP ların tek handikabı uygulamasının diğer sistemlere göre az olması, ama oda şimdilik öyle, gelişmeye başlayacaktır, bir bada, yada meego gibi havada kalmayacaktır. tüm üreticiler deli gibi WP telefonlar çıkartıyor, her halde salak değiller, onlarında bir bildikleri var, WP benim beklentim ios dan sonra 2. sırayı alacak. tabi ortalıktaki android fanatikliğini yenmeleri ha deyince olmaz.

Ha!!! bakın olmadı.

Daha yeni focus s almamışmıydın , şimdide htc mi aldın : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

Nasıl beyler S3 mü alayım bunu mu?

uygulama ve oyunlarla işim olmaz dersen bunu al.
    aksi takdirde S3
  • Kullanan arkadaşlar, şarjı ne kadar gidiyor acaba ? 2 günü buluyor mu ?
  • Orijinalden alıntı: thunderbolt

Nihayet ana konu açılmış biraz burayada cihazla ilgili resim koyalım...

Cihazınız çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draguh -- 10 Kasım 2012; 13:45:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.