Şimdi Ara

HTC amiral gemi sınıfını sil baştan inşa ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HTC nin başarısızlığında tasarımın çokta bir etkisi yok.Ha vardır ama One M9 daki eksiklikler(pil,Snapdragon 810,ekran,fiyat) tüketicinin M9 dan hatta HTC den soğumasına tasarımdan çok daha önemli sebeplerdi.

Abi herkes kaçıyor 810 dan.Samsung kullanmadı işte.Niye gidipte kullanıyorsun ki? Zaten çoğu kişi bu yüzden o telefona soğudu."2800 TL ye evinize güzel bir kombi ısıtma sistemi çekersiniz" diye espri yapanlar oldu.Snapdragon 810 resmen yanıyor.HTC nin en büyük hatasıydı bu.

Pilde hiç hoşuma gitmemişti.900 TL lik telefon LG G2 bile 3000 mAh ken sen niye gittin 2800 koydun?.HTC nin kendine has hataları oluyor ve bunuda 3 yıldır tekrarlıyor.Artık şu 3000-3500 mAh batarya görmek istiyoruz.

S6,G4 gibi telefonlar 2200-2500 seviyesindeyken kusura bakmada 2800 e seni seçen kişi çok koyu HTC fanı olmalı.S6 dan çok azda olsa düşük olan telefon nasıl S6 dan pahalı olur? Zaten HTC denildiğinde akla para gelir.Pahalılık ve fiyat konusunda açgözlülük akla geliyor.Snapdragon 400 Pro lu HTC Butterfly bile 1100-1200 TL seviyesinde.Bu anlayışla olmaz HTC.

Tutturmuşlar FHD yeterli diye.Arkadaş artık FHD eskide kalmaya başladı,sen amiral gemisi üretiyorsan QHD den aşağı ekran olmaz.Yeterli değil! Sen orta segment veya eskimiş telefonunun çözünürlüğüyle amiral geminin çözünlüğünü bir tutarsan olacağı bu.

Tasarımıda ben birçok telefon üreticisinden daha çok beğeniyordum.Ama o siyah bantlar ve sanal tuşlar sıkmıştı.

HTC nin kar etmesi için bu dezavantajları avantaja çevirmesi gerekli! Yoksa HTC nin sonuda uçurum olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xiaomii

HTC nin başarısızlığında tasarımın çokta bir etkisi yok.Ha vardır ama One M9 daki eksiklikler(pil,Snapdragon 810,ekran,fiyat) tüketicinin M9 dan hatta HTC den soğumasına tasarımdan çok daha önemli sebeplerdi.

Abi herkes kaçıyor 810 dan.Samsung kullanmadı işte.Niye gidipte kullanıyorsun ki? Zaten çoğu kişi bu yüzden o telefona soğudu."2800 TL ye evinize güzel bir kombi ısıtma sistemi çekersiniz" diye espri yapanlar oldu.Snapdragon 810 resmen yanıyor.HTC nin en büyük hatasıydı bu.

Pilde hiç hoşuma gitmemişti.900 TL lik telefon LG G2 bile 3000 mAh ken sen niye gittin 2800 koydun?.HTC nin kendine has hataları oluyor ve bunuda 3 yıldır tekrarlıyor.Artık şu 3000-3500 mAh batarya görmek istiyoruz.

S6,G4 gibi telefonlar 2200-2500 seviyesindeyken kusura bakmada 2800 e seni seçen kişi çok koyu HTC fanı olmalı.S6 dan çok azda olsa düşük olan telefon nasıl S6 dan pahalı olur? Zaten HTC denildiğinde akla para gelir.Pahalılık ve fiyat konusunda açgözlülük akla geliyor.Snapdragon 400 Pro lu HTC Butterfly bile 1100-1200 TL seviyesinde.Bu anlayışla olmaz HTC.

Tutturmuşlar FHD yeterli diye.Arkadaş artık FHD eskide kalmaya başladı,sen amiral gemisi üretiyorsan QHD den aşağı ekran olmaz.Yeterli değil! Sen orta segment veya eskimiş telefonunun çözünürlüğüyle amiral geminin çözünlüğünü bir tutarsan olacağı bu.

Tasarımıda ben birçok telefon üreticisinden daha çok beğeniyordum.Ama o siyah bantlar ve sanal tuşlar sıkmıştı.

HTC nin kar etmesi için bu dezavantajları avantaja çevirmesi gerekli! Yoksa HTC nin sonuda uçurum olacak.

dediklerinin coguna katilmakla birlikte su telefonda(m9) en mantikli harekettir full hd ekran olmasi.QHD ekranlar akilli telefonlar icin zulumdur baska bisey degil.Rakiplerinde var da ne oluyor pili somurmekten baska ne ise yariyor.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xiaomii

HTC nin başarısızlığında tasarımın çokta bir etkisi yok.Ha vardır ama One M9 daki eksiklikler(pil,Snapdragon 810,ekran,fiyat) tüketicinin M9 dan hatta HTC den soğumasına tasarımdan çok daha önemli sebeplerdi.

Söyledikleriniz ekran çözünürlüğü hariç çok doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trde canan'i görevden alsınlar yeterli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    2K guzel aslinda, keskinlik artisi cok belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayüzü geliştirsenler sıkıcı özellik yoksunu bir arayüz.Ne kadar övülsede ben kullanırken memnun kalmadım.Biraz renkli bir arayüze geçiş yapsınlar daha kaliteli bir ekran ve çerçevelerde yapılacak kırpmalarla satışları arttırırlar.
  • Normaldir her sene aynı tasarımı önümüze koydular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda yazacağım şeyler tamamen kendi şahsi fikrimdir.Şimdi diyeceksinizki sen onlardan iyimi biliyorsun ? Tabiki hayır ama yanlış yolda doğru aranmaz.Adamlar böyle bir yenilik kararı aldıysa birşeyleri zamanında yanlış karar almışlar demektir.Aslında bu adamlardan çok fazla birşey beklemiyoruz.Benim düşünceme göre HTC nin satabilmesi için yapması gereken değişiklikler şunlar;

-Tasarım konusunda çok büyük yenilik getirmediler hatta önceki jenerasyonlara göre M serisi cihazları gerileme kaydetti.(Kapasitif tuşları ekrana koymak vs gibi)Cihaz boyut oranlarında değişme meydana gelmedi.
    -Ya o HTC yazan barı komple kaldıracaksın ya da biraz incelterek üzerine ileri geri home gibi tuşları kapasitif yapacaksın.
    -Alt ve üstteki stereo hoparlör genişlikleri çok fazla.M7 nin hoparlör kapağını açarak alttaki ufacık hoparlörü gördükten sonra incetilme şansı çok yüksek.
    -Hoparlör genişliği azaltıldıktan sonra aşağı ve yan kasadaki boşluklara genişletme sağlanması gerek.O sağlanan genişliğe göre de ekran boyutu büyüyecek.Ekran olarak FHD nin halen geçerli olduğunu düşünüyorum Zira Note 3 deki Fhd ekran bile o ekran boyuna göre gayet yeterliydi şuanda Note 4 de 2K nın bazı handikaplarını yaşıyorum ekran ve sistem performansı olarak.Ekran inç büyürse ona göre 2K düşünülebilir.
    -Arayüz çok stabil ama kullanıcıların tercih edebileceği kullanım kolaylıkları sunmaları gerekiyor.Arayüz sade ve özelleştirmeden uzak.Son durum ne bilmiyorum ama sırf uygulama menüsü sağ sol değilde aşağı yukarı kayıyor diye htc den vazgeçip s3 alan arkadaşım var. Gerçi samsungda da menü kaydırma sağ sol dan aşağı yukarı olarak ayarlanamıyor ama durum bu.Launcher gibi 3. parti uygulamalar ile bu aşılabilir ama cihazın kendi orj arayüzünün böyle şeyleri desteklemesi lazım.
    -Adam gibi Sony kamera kullanması gerekiyor. M7 de kronik problem manyağı bulunan ultrapixel kalite özürlü bir kamera vardı.Sırf karanlık ortamda daha iyi ışık alacak diye gündüz çekilen fotoğraflar felç oldu ve fotoğraflar kalite yoksunuydu.Sırf 3 arkadaşıma aldırmış olduğum m7 leri kamera çözünürlüğü yüzünden sattılar.M8 yine duo kameraydı ama çözünürlük düşüktü.M9 20 mp olmasına rağmen araştırmalarıma göre hayal kırıklığı yarattı.Toshiba kamera işini beceremiyor demekki çoğu marka sony tercih ediyorsa var bir bildikleri.Yalnız ön kamera olarak ultrapixel teknolojisi yeterli ve yerinde karar olur.Eğer bir sıkıntı yoksa bu ön kamerada ufak bir led ile desteklenirse muazzam olur.
    -Düzgün bir led bildirim ışığı gerekiyor. Hoparlör ızgarasının içerisine konumlandırılmış ve sadece 2 renk veren özelleştirmeden yoksun bir bildirim ışığı HTC ye yakışmıyor.Zamanında bildirim ışığının önceliğini yapmış ve efsane cihaz htc tytn 2 deki o bildirim ışıklarından sonra hiç olmuyor bu durum.

Son olarakta bana göre HTC nin en büyük sorunu yanlış fiyat politikası.Karşısında canavar gibi rakipler varken sırf bizim premium kasamız var diye fahiş fiyatlardan cihaz satmaya kalkarsan hem satamazsın hemde böyle hisse senetlerin yerde sürünür.S6 gibi bir rakip karşısındayken bile halen fiyatların durumunu siz biliyorsunuz. Az cihaz satıp yüksek fiyat oranlarıyla kar etmeyi düşünmek yerine kar oranını düşürüp fazla satıp sürümden kar etmek daha mantıklı.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 7 Haziran 2015; 14:11:30 >

• ben lg kullanıcısıyım neden htc almadığımı kısaca anlatmak istersem ,iç çerçevede htc yazısınında olduğu gereksiz siyah kısımlar , bataryası yetersiz , pahalı olması diyebilirim ,kamera olayını düzelttiler desekte kocaman olması insanda çabuk çizilirmi koruyabilirmiyiz endişesi yaratıyor

• Kardeşim fiyatı düşürsün fiyatı başka hiç bişey yapmasın sadece fiyatı 2300 yapsın bak bakıyım nasıl satiyor

• htc logosu üstündeki siyah band ve sanal tuşları halledin , fiyatınıda biraz düşürün yeter.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.