Şimdi Ara

HTC Android 5.0 güncelleme takvimi sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc one m8 lolipop güncellemesi başladı.
    Ama samsung ve Apple hayranı siteniz bir haber yapmaktan muzdarip.
    Zamanında htc ile aranız çok iyiydi. Sanırım para musluğu biraz kesildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc'nin fazla cihazi olmamasi elini guclendiriyor.ust segment one ailesi ve orta-giris desire ailesi.android tarafinda ne yaptiginin farkinda olan tek firma htc.

• Butterfly ve Desire'lerde alıyor. Adamsın HTC. Bir sen bide Sony.

• One M7 kullanıyorum Ocak ayı içinde L güncellemesi gelirse helal olsun valla
  • İyi bir haber, sense 7 bakalım m7 lere gelecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang8960

ocakta aldığım desire 820 ye android 5.0 gelme olasılığı nedir

Gelecek Htc türkiye 2ay içinde geleceğini söyledi 5.0

• quote:

Orijinalden alıntı: burakglct

g3 aldın kafan rahatmı bn cok merak ediyorum g3ün 2k ekranla o işlemci o gpu ile uygulamalar oyunlar 2kya opti olunca nediceksin snapdragon söylüyor kardeşim biz o işlemciyi 2k için üretmedik diye bu arada acaib lg fanıyımdır 1hafta öncesine kdr g2kullanıcısıydım

Uygulamaların geçişine gerek yok şimdiden batarya,arayüz gecikmeleri,ısınma tarzı sorunlar var. Ama şu olabilir tasarım konusunda ve çerceve konusunda G3 şu anda önde ama ilk 2k ekranla çıkmasınında bazı sorunları var ve aynı batarya ile kalması tamamen sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: burakglct

g3 aldın kafan rahatmı bn cok merak ediyorum g3ün 2k ekranla o işlemci o gpu ile uygulamalar oyunlar 2kya opti olunca nediceksin snapdragon söylüyor kardeşim biz o işlemciyi 2k için üretmedik diye bu arada acaib lg fanıyımdır 1hafta öncesine kdr g2kullanıcısıydım

Uygulamaların geçişine gerek yok şimdiden batarya,arayüz gecikmeleri,ısınma tarzı sorunlar var. Ama şu olabilir tasarım konusunda ve çerceve konusunda G3 şu anda önde ama ilk 2k ekranla çıkmasınında bazı sorunları var ve aynı batarya ile kalması tamamen sıkıntı.

G2 hala efsane...

• M8 kullanıcısı olarak, arkadasimda g2 vardı ancak telefon 3-4 aylık cihaz olmasına rağmen kendi kendine ekran kartı yandı ve garanti kullanıcı hatası dedi. LG den bu sebeple bayağı soğudum.

• Dogruluk payini merak ediyorum cok bu takvimin,zamanla ogrenicez bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Note 4 M8 G3 arasinda kaldim G3 aldim kafam rahat

Kafan çok da rahat olmasın. Lgnin 2k ekrani ve yazilim turu rami fazla yoruyor. Sen o 2k ekraninla bir zaman sonra kasim kasim kasilan telefonunu kullanirken m8 hala stabil olacak. Ki su anda bile bile g3un tepkime suresi dusuk. Guzel olmayan bir telefon degil fakat insanlari tongaya dusurup satis elde etmek icin cikarilan bir telefon. Ufacik ekrana 1080 p den gerisi cok sacma geliyor. Bakinca ayirt bile edilemiyor zaten.

1080p olsa, dusunmeden alabilecegim bir cihazdi, pazarlama ve sidik yarisi ugruna g2 gibi efsanenin devamini gerilettiler resmen... Yoksa;

Snapdragon 801ac 2.5ghz
    adreno330
    1080p ekran
    3gb ram
    32gb depolama
    micro SD girisi

olsa tadindan yenmeyecekti, bu bahsettigim konfigurasyon Xperia Z3'te var, alet mis gibi calisiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Note 4 M8 G3 arasinda kaldim G3 aldim kafam rahat

Kafan çok da rahat olmasın. Lgnin 2k ekrani ve yazilim turu rami fazla yoruyor. Sen o 2k ekraninla bir zaman sonra kasim kasim kasilan telefonunu kullanirken m8 hala stabil olacak. Ki su anda bile bile g3un tepkime suresi dusuk. Guzel olmayan bir telefon degil fakat insanlari tongaya dusurup satis elde etmek icin cikarilan bir telefon. Ufacik ekrana 1080 p den gerisi cok sacma geliyor. Bakinca ayirt bile edilemiyor zaten.

1080p olsa, dusunmeden alabilecegim bir cihazdi, pazarlama ve sidik yarisi ugruna g2 gibi efsanenin devamini gerilettiler resmen... Yoksa;

Snapdragon 801ac 2.5ghz
    adreno330
    1080p ekran
    3gb ram
    32gb depolama
    micro SD girisi

olsa tadindan yenmeyecekti, bu bahsettigim konfigurasyon Xperia Z3'te var, alet mis gibi calisiyor...

Her şey yazılımla sabittir. Z3 de var da ne oluyor? Rehberini, albümünü açarken göremiyoruz 801acsini. M8 en iyi androiddir gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Htc one m8 lolipop güncellemesi başladı.

Donanım haberin editörleri kaypak. Sony ve Samsung gözleri Htc gibi bir cihazı görmez oldu. Halbuki androidde tektir şu an m8. O yazılım ustalığıyla 801ac li Z3 den iyi performans veriyor. İşlem gücü ve hızı olarak daha önde. Ama millet Sony, Samsung. Neyse varsın bilmesinler ayrıcalıklı olmak iyidir. Biz bilelim kullanalım o yeter. İnşallah m8 e geçiyorum bu hafta sonu.
  • quote:

quote:

Donanım haberin editörleri kaypak. Sony ve Samsung gözleri Htc gibi bir cihazı görmez oldu. Halbuki androidde tektir şu an m8. O yazılım ustalığıyla 801ac li Z3 den iyi performans veriyor. İşlem gücü ve hızı olarak daha önde. Ama millet Sony, Samsung. Neyse varsın bilmesinler ayrıcalıklı olmak iyidir. Biz bilelim kullanalım o yeter. İnşallah m8 e geçiyorum bu hafta sonu.

2.3 ghz olan turkiyedeki m8lerle z3 arasında bı performans farkı yokkı ram desen ramın performansa etkisi yok ramin yaradıgı şey 10 dosya yerıne 20 dosya açarsın ayrıca şişmede yok m8 de 2 gb ram yetiyor ayrıca bendeki m8 asia versiyonu olan m8x bendekı 2.5 ghz olan ama 2.3 ghz lerle hiç farkı yok 2.5 ghz nin sadece ufacık bı fark anlayamıyorsun bile yanı sıf donanım ıcın cihaz alınmaz en onemlı şey stabilitedir bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: baranist

quote:

quote:

2.3 ghz olan turkiyedeki m8lerle z3 arasında bı performans farkı yokkı ram desen ramın performansa etkisi yok ramin yaradıgı şey 10 dosya yerıne 20 dosya açarsın ayrıca şişmede yok m8 de 2 gb ram yetiyor ayrıca bendeki m8 asia versiyonu olan m8x bendekı 2.5 ghz olan ama 2.3 ghz lerle hiç farkı yok 2.5 ghz nin sadece ufacık bı fark anlayamıyorsun bile yanı sıf donanım ıcın cihaz alınmaz en onemlı şey stabilitedir bana göre

Z3 ile m8 arasında gözle görülür hız farkları var. Bizzat kendim test ettim. Z3'de rehbere ve ya albüme basıyorsun rehber açılıyor beyaz sayfadan sonra tuşlar geliyor. Albüme basıyorsun önce siyah sayfa sonradan dökülüyor her şey yavaş yavaş. Ama m8 öyle değil bastığın gibi karşında. Bu benim gözümle test ettiğim şeydir.

Bu nedenle M8 androidde razkipsizdir benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirPhilosophy -- 17 Ocak 2015; 15:01:16 >

• May Leydi Eyçtisi...

• htcnin yaptigini samsung yapamiyor ya arkadas ona guluyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m7 ve m8 e geldi şuan kullanıyorum
  • amma tepe modeli varmış tepenin de ucu bucağı yok
  • Desire 601 yok zaten 4.4 bi rezalet bence güncelleme yapmalılar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.